- Konu Yazar
Mesut Hoca valla helal olsun
inan resimlerini tek tek incelettin beni ellerini saglik:cat:
teşekkürler EGE YELİ ,bende aynen sizin gibi gezi resim ve videolarınızı izliyor ve inceliyorum,saygılar.
Mesut Hoca valla helal olsun
inan resimlerini tek tek incelettin beni ellerini saglik:cat:
bu güzel paylaşım için teşekkürler, imreniyorum sizlere.
Çok güzel gezi olmuş. Benzer bir rotayı Isparta - Nazilli için Denizli üzerinden 245 km yerine, Antalya üzerinden Muğla Yatağan'a kadar dolaşarak gitmeyi planlıyorum; hele bir havalar ısınsınSeyahatiniz yol gösterici oldu. Nasipse yola çıkmadan önce tekrardan gezi notlarınıza bakacağımdan eminim. Teşekkürler şimdiden paylaşım için.
Seyahatlerinde Kütahya - Afyon hattından Antalya'ya inmek isteyen arkadaşlar için alternatif yol önerisi:
Afyon sonrasını Şuhut ilçesi üzerinden Eğirdir Gölü'ne doğru devam etmelerini öneririm. İnerken tepeden Eğirdir Gölü manzarası muhteşemdir...
Sonrasında Senirkent üzerinden Isparta'ya, Isparta üzerinden (yeni Antalya yolu) Antalya'ya inilebilir. (seviye 1)
veya
Eğirdir Gölü kenarından Eğirdir'e, oradan Isparta'ya ulaşılabilir. (seviye 2)
veya
Eğirdir sonrasında Kovada Gölüne doğru devam edilerek aralardan bir yerlerden Isparta - Antalya yoluna ulaşılmaya çalışılabilir (ne manzara ama oralar...) (seviye 3).
Hele bir havalar ısınsın![]()
Fotoğraflar ayrı bir güzel olmuş.Sabah sabah içim açıldı:flower:
bol resımlı bır gezı olmus ellerınıze saglık. Allah kolaylık versın
Çok güzel bir gezi tebrikler. Darısı başımıza.
hey güzel antalyam benim, çok güzel gezi abi ayrıca çektiğin fotoğraflarda başarılı
Teşekkürler Mesut hocam. Daha nice gezilere ...