"Hayat eve sığar" telefon uygulaması yayınlandı

uygulamada bulunduğunuz konumun ne kadar güvenli olup olmadığı
blutut açıkken dışarıda geziyorsanız aynı uygulamayı yüklemiş ve pozitif biriyle karşılaşırsanız
telefonunuza uyarı mesajı geliyor bu gün enfekte biriyle karşılaştın diye
vs vs gibi özellikleri var
indirip kurmakta yarar var.

Motosikleti
D400
Uygulama fena değil. Ancak bölgemdeki risk durumunu neye göre analiz ettiğini merak ettim.

Uygulamaya kimse semptomları secmez bence nolru nolmaz diye, herkes kendını saglıklı ısaretleyecektır.

hxZw8l.jpg
[/url][/IMG]

Paylaşılsın abi. İyidir. Milleti enfekte etmelerini bir nebze azaltırlar umarım.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Anladığım kadarıyla kullanıcının izin vermesi halinde etkili olabilecek bir uygulama. Eğer hasta olan biri uygulamayı yada konumu kapatır ise bir işe yaramaz.
Eğer hastaların konumunu kapatması ile ilgili yaptırım falan var ise onu bilmiyorum

Anladığım kadarıyla kullanıcının izin vermesi halinde etkili olabilecek bir uygulama. Eğer hasta olan biri uygulamayı yada konumu kapatır ise bir işe yaramaz.
Eğer hastaların konumunu kapatması ile ilgili yaptırım falan var ise onu bilmiyorum

konumu kapatırsa diğer kişileri de göremez sanırım. ayrıca kapatırsa kullanmanın ne anlamı kalır.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950

Konum her ne kadar kapatılsada Google servisleri kullanılarak konumunuza erişilebiliyor, tabii siz izin verdiyseniz ilk uygulama açılırken.

Motosikleti
D400
ben uygulamayı kaldırdım, ben mi beceremedim bilmiyorum ancak sürekli arka planda calıstıgından bildirim varmıs gibi telefon bildirim cubugunda duruyor.

ama teknolojinin imkanlarından faydalanmak onemli. Eger yeterli kullanıcı sayısına ulasır ise cidden faydalı olacaktır.

ama yukarda da sormustum, risk bölgesinde olup olmadıgınızı Saglık bakanlıgı verilerine göre yapıyorsa cok iyi, ancak diğer kullanıcılara göre yapıyor ise gercekci olmaz cünkü kımse hastayım demez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar