Hayat çok kısa !!!

iyi yavrucak yörüngeye oturmadı.git bide aşağı indirmeye uğraş :queen:

yopic yanlış yerde.topic'!i göremezsen Konu Disi anabaşlığı içinde konu disi tüm videolar topic'inde bak.
aslında benden iyi mod olurmuş ama erhan abi bendeki bu cehveri göremiyo :cherry:

abi ben bunu güvenlik kursunda derste dayıoğluyla telefonda izledik derste öyle bi koptuk millet bize ağzı açık baka kaldı sonra onlar bize gülmeye başladı

boy

Bence komik olmasından çok altında çok önemli bir mesaj olan bir video. "Hayata gözlerini kaparken, keşke diyeceğin hiçbirşey kalmamalı" diye düşünüyorum. İnsan hayatı dolu dolu yaşamalı. Size bir örnek vereyim; bu sene yarışlara girmemin tek nedeni eğer giremeseydim içimde ukte olacaktı ve hayatım boyunca kafamda takılı kalacaktı. Benim için çok eziyetli olmasına rağmen ben kafaya koydum ve bu olayı gerçekleştirdim. Artık içim rahat, "çok yapmak istedim ama yapamadım" demeyeceğim. Size tavsiyem tutkularınızı, hayallerinizi durdurmayın, zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki bir de bakmışsınız imkanınız olsa bile yapacağınız şeye yaşınız veya konumunuz uygun değil.

Hayatı doya doya yaşamanızı diliyorum...

Rica ederim arkadaslar. Umarım manasının farkında olabiliriz de hayatımıza cok daha faydalı ve güzel bir yon verebiliriz.

Saygılarımla.

Mersin İl Temsilcisi
fırlama dedikleri kişi bu sanırım. ben de hep tanışmak isterdim. teşekkürler cerrahi :p

bu videoyu bizim eski bakkal "laz Kemal" izleseydi, "yok ula, mahsus yapmişlar puni. filim icabi yani..." derdi :)

ona karadeniz fıkraları anlatırdık, ciddiye alır, fıkradan daha komik tepkiler verirdi. :cherry:

kulakları çınlasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ula nasıl fırlatıooooO:D koptum yerlerdeyim sağol cerrahiii

bu konuda kadından fırlayan motor olmadığı icin :queen: yada herhangi bi yerde motor olmadığı icin konu dışına açmalydın:D

hayatı doya doya yasamak gerekir ben öle yapmaya calısıorum ama kahretsinki imkanlar el vermiyo kahpe felek =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar