Beyler hayat nedir ya böyle çalış evlen çoluk çocuk bu mudur önümüze koyulan mı herkezin yaptığımı doğru olan düşünüyorum evlen kamuya kapak at ölene kadar çalış eve bak sonuç ne yaptın mutlu oldun mu nolucak bi yanım diyo nasıl mutluysan öyle yaşa ikilemde kaldım nasıl mutlu olucaz bu hayatta ya bidaha mı gelcez diyorum
Nerden baktığına bağlı bu durum.
Örnek verecek olursak ben anasız babasız büyümüş biriyim.
Şayet ben evlensem çoluğum çocuğum olsa bundan o kadar mutlu olurum ki sabit bir işte yıllarımı vermeye değer.
Ayrıca çocuklarının etrafında baba baba diye koşuşturmasını izlemek sana sıkı sıkı sarılmalarını hissetmek senin bu hayatta alabileceğin en büyük mutluluklardan bir tanesi.
Eşinin sana erkeğim veya kocam diye sıkı sıkı sarılması gözlerinin içine uzun uzun bakması da ayrı bir mutluluktur.
Ayrıca bu hayatı heyecanlı güzel bir hale getirmek yine sana bakar.
Şimdi söyleyeceğim beni de kapsıyor genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın.
Eğer sende veya bende veya başka birinde hayatını renklendirebilme beceresi yeteneği yoksa senin söylediğin ortaya çıkıyor.
Hayatını heyecanlı hale getirecek eşinle mutlu olup torun sevecek olan da sensin.
Bunlar bir bakıma benim hayallerim.
Bu hayallerime kavuşayım da sabit bir işte bütün ömrümü tüketeyim dert değil.
Önemli olan aile saadeti kurabilmektir.
Bu da senin sabrına ve becerine kalmış bir durumdur.
Bardağa nereden baktığınla ilgilidir.