maddıyat varsa 250 cc ustu her zaman keyıf verıcı bır hazdır ama para onemlıyse otur oturdugun yerde
Xmaxla ankaraya her gidişimde,eski kasa bmw ler faça şahinciler çok sıkıntıydı,
Hele gece denk geldiysen,sola geçersin 140la tapagaz,arkandan selektor,ortaya gecersin ticari taksiler selektor,en sağa geçersin dolmuşlar 120-130 kaptirmiş geliyorlar.
Ulan 5 şerit yol olsa bile yine yetmez.
İstanbulda bir iki defa motor surdum,ama ankaranin motoru mt7,cbr500,hee scooter suren icinde en kötü xmax400.
İnsanlara parayı verin, kimse 250cc vitesli motosiklete binmez... Ama pratiklik için hafif skuter binen yine binmeye devam eder. Çünkü vitesli motosiklet zevk aracıdır, ulaşım aracı değil. Ulaşım için araba var, skuter var. 250cc vitesli motosiklet öğrenme motosikletidir.
Şahsen 250cc motosiklete bineceğime ya arabaya, ya da bisiklete binerim. İkisi de daha zevkli geliyor bana çünkü.
İstisnalar:
1. Arazi motodikletleri
2. Grom. Yarışları falan yapılıyor...
Selamlar 6 yıldır motosiklet kullanıcısıyım ilk basladıgım zamanlar yüksek cc sürmek için kademe kademe cc yükseltmekti hedefim izledigim birçok video 250 ccler için geçiş motosikleri olarak bahsediliyor yüksek cc empoze ediliyordu yüksek cclerdeki tork hız heyecan baska duygu fakat zaman gectikce cok uzun yollara gitmedikce 250 cc nin yeterli oldugunu gerek işletim maliyetleri olsun gerek yasal sınır cercevesindeki suratlara ulasmaları olsun yeni teknolojiler ile tork ve gücün yerinde olması düşük yakıt tüketiminide unutmamak lazım ülkemizdeki giderek artan maliyetlerinde etkisiyle orta gelirli birisi olarak 250 cc sınıfındaki motorlar ile devam etmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
İstanbul için bence en ideali hondanın 500 lük makinaları. Yoksa iş görmesi açısından bakarsanız yamaha crypton da iş yapar
Siz 250cc konuşuyorsunuz ben gençliğimin baharında 125ccde kalmaktan korkuyorum![]()
ömür boyu 250 cc her türlü yeterli gelir, tam doyurmaz ama ac da bırakmaz.
ara hızlanmalar sollamalar vs. derken 400 cc üstü gerekir ama 250 ile de öyle rezil olmazsınız.
Ancak itiraf edin, cogunuzun hayali patapata bir harley e binmek ya da africatwin ile oradan oraya savrulmak.
Ülkenin ekonomisi iyi olsa başlangıc motoru önerisi 250 cc olur , dogru düzgün kimse 400 cc altına binmezdi.
Cografya kaderdir.
125 cc den mi yoksa ağırlaşan hayat şartlarından mı korkuyorsun anlayamadım
geçen yaz ilk defa 150 lik sukuterle uzun yola gittim vallahi çok daha keyif aldım , yavaş sürdüğüm içinde daha az yoruldum , İstanbul Turgutreis arası 35-40 derecelerde gittim kalın mont , pantolon , bot vs giymediğim için püfür püfür sürdüm , istediğim an durdum , viteslide durduğunuzda soyun giyin in bin ayrı dert insanın zırt pırt durası gelmiyor , birtane de bulutut hoparlör taktım açtım müziği goldwing halt etmiş peeh![]()