'Hayat 299'dan sonra başlar" yazmıştı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde önünde seyreden otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Hız tutkunu gencin sosyal medya hesabındaki "Motor bir aşktır, hız bir tutkudur.Hayat 299'dan sonra başlar" yazısı ise dikkat çekti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Kızılot Mevkii D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Antalya'dan Alanya istikametine ilerleyen Emre Demirli'nin (24), kullandığı 35 P 1006 plakalı motosikletle aynı yönde seyreden henüz ismi öğrenilemeyen kişinin kullandığı 07 LL 105 plakalı otomobile arkadan çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrulurken, sürücüsü Demirli'nin metrelerce sürüklendi. Kafasındaki kaskın boynunu kesmesinden dolayı aşırı kan kaybeden Demirli, olay yerinde feci şekilde can verirken, otomobilin sürücüsü de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı sürücüyü ambulansla hastaneye götürürken, kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Demirli'nin cansız bedeni morga gönderildi. Öte yandan Emre Demirli'nin motosiklet tutkunu olduğu ve sosyal paylaşım sitesinde "motor bir aşk'tır hız bir tutkudur. ne demişler hayat 299 da baslar" yazısı ve 2 gün önce motosikletiyle 299 km hızla giderken dikkat çeken paylaşımlar yaptığı görüldü.

8SZr7o.jpg

Ekli dosyalar

• emre-demirli.jpg
    emre-demirli.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 26,468
Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah rahmet eylesin..Asfaltta motosiklet süren insanlar ölüm riskini göze almış cesaretli insanlardır.

Dostlar yazık etmeyin kendinize. Hayat 299 da başlamıyor. 299da sevdikleriniz üzülmeye, hayatınız da acı bir şekilde sonlanmaya başlıyor.
Allah sevdiklerine sabır versin.
Mekanı cennet olsun.

öncelikle sevenlerinin başı sağolsun.
bu sene önüme çıkan kaza haberlerinin çoğu SS motosikletlerle oluyor. hatta youtubeda kavga edenlerin çoğuda SS motosiklet kullanıcılarından oluyor. (tamamı değil, çoğu) bu tarz bir analiz ile bu duruma artık çözüm getirilmesi gerekiyor.

öncelikle sevenlerinin başı sağolsun.
bu sene önüme çıkan kaza haberlerinin çoğu SS motosikletlerle oluyor. hatta youtubeda kavga edenlerin çoğuda SS motosiklet kullanıcılarından oluyor. (tamamı değil, çoğu) bu tarz bir analiz ile bu duruma artık çözüm getirilmesi gerekiyor.

Öneriniz nedir bu konuda ?

Bir genç ölüm daha :( Allah rahmet eylesin.
Hız faciadır ki hele de bizim trafiğimizde, yollarımızda ölümdür. Sosyal medyada bi nesil var, nmax yada pcx tarzı scooter almış ilk sorduğu bu motor kaç yapıyor. Bir de buna ciddi ciddi cevap verenler var. Sırf bunlar nedeniyle o gruplardan ayrılmayı düşünüyorum.
Yazık giden canlara...
Lütfen ama lütfen hız yapmayın. Şu racing denilen aletler zaten satışı ve trafiğe çıkışı yasak olmalı. Bunların yeri pistlerdir arkadaşlar... Hiç bir ekipman sizi 150'den sonra kurtarmaz, hele ki giyotin gibi bariyerler varken ...

Refüj kesmiştir boynunu, birkaç kafası, kolu, bacağı kopan insan gördüm hepsi refüjler yüzünden oluyor.

Allah rahmet eylesin görüldüğü gibi hayat 299dan sonra başlamaz; biter. Gece kör karanlıkta ne gerek var bu hıza saniyede 150 metre katediyorsun artık saniyelik değil saliselik dikkat eksikliği yüzünden ruhunu teslim edersin.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.

Motor üstündeki en büyük korkum: olur da ölmezsem felç falan kalır birilerine muhtaç şekilde yaşarım. Aileme hayatı zehir ederim. Bu hep aklımda. Aldım alalı daha 300 km bile olmadı ama her binişte bildiğim tüm duaları okuyup öyle basıyorum marşa. Bu normal mi yoksa ben mi korkağım bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin, olan geride kalanlara oluyor. Allah hepsine sabır versin.

Aşık olacaksanız motosiklete olmayın. Karşı cinse aşık olun. Kul yapımı cihazlara aşık olmayın. Sakat kalırsınız aşkınıza sonra habire başkaları biner...

Moderatör
ne motor o r25 mi?

299 yapan R25 mi var ?

Allah rahmet eylesin, toy zamanlarda hepimiz denedik böyle atraksiyonları maalesef. Şanslıyız ki hala hayattayız.
Yapmayın etmeyin desekte, hayatın olağan akışına mantıkla bakamayabildiğimiz zaman dilimleri oluyor.
Ailesine sabırlar.

Allah rahmet eylesin.
Hayat 299 dan sonra başlamaz.

Hani derler ya o an hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.
Bırakın film şeridini the and yazısını bile göremezsiniz.

299 yapan R25 mi var ?

Allah rahmet eylesin, toy zamanlarda hepimiz denedik böyle atraksiyonları maalesef. Şanslıyız ki hala hayattayız.
Yapmayın etmeyin desekte, hayatın olağan akışına mantıkla bakamayabildiğimiz zaman dilimleri oluyor.
Ailesine sabırlar.

onu diorum işte r25 ise 299 yapamaz..
ah bir beni anlasan, ne guzel gecincez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar