Hayallerinizi süsleyen motorlar hangileri ? Buyrun içimizi dökelim arkadaşlar

Şu aralar hayallerimi V max 2009 modeli süslüyor sadece hayllerimi tabi :))

4199.jpg

BİR TANE F4 MV-AGUSTA :D Birde bunu saklamak için ısıtmalı bi garaj... olsada binmesem ormana gidip sesini dinleyim yeter...

Bir Yamaha R1, bir Suzuki hayabusa, bir Ducati 1098, bir CBR600RR olabilir mesela... İslam dini 4 e kadar izin veriyo nasıl olsa :cherry: Bi gün ona bi gün digerine.... Biri bi çimdik falan atsın uyandırsın bu rüyadan:p

Ama garajımda bir tane 916/996/998 Ducati istiyorum Matrix kasa olanı:mrgreen: Onun yeri ayrı

Banada bi vz800 intruder siyah olursa hic fena olmaz adresi veriim yollayın demeyim ama arkadasın dedigi istek bölümü gibi olmus herkes adrese teslim motor ister gibi konusmus :p :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayallerinizdeki motorların hepsine hayran oldum umarım hepimizin hayalleri birgün gerçekleşir. benimki de şimdilik kawasaki er-6n abs

KTM 690 Duke...olsa tadından yenmez ama imkansız bari er6n ile idare edeyim

Tasarımı ve yapımı bana ait olan V2 600 cc lik custom chopper , hayalim bu... :queen:

Fakat şu aralar sıkıntısız, kontağı çevirirken acaba dedirtmeyecek herhangi bir motor olsa yine yeter :salut:

Hacize düşmüş en fazla 5 yaşında 15bin TLlik motosikleti 5000 TLye almaya düşünüyorum tek hayalim bu.

Ağlayanın malı gülene yarar mı?
-Sonuçta ödeme yapıyorsun ve karşılığında mal alıyorsun. Artık satıcı olan devlettir. yanlış mı düşünüyorum.

Hacize düşmüş en fazla 5 yaşında 15bin TLlik motosikleti 5000 TLye almaya düşünüyorum tek hayalim bu.

Ağlayanın malı gülene yarar mı?
-Sonuçta ödeme yapıyorsun ve karşılığında mal alıyorsun. Artık satıcı olan devlettir. yanlış mı düşünüyorum.

haklısın:cat::cat::cat:

beyazından son model bır hayabusa isterdim bende...:queen:

haklısın:cat::cat::cat:

beyazından son model bır hayabusa isterdim bende...:queen:

Söylediklerim şaka gibi ama malesef gerçek:pale: Motosikletler arabalara göre %60 zararla satılsa dahi alan çıkmıyor :silent:

"Allah kimsenin başına haciz vermesin"

Denizli Nüfus: 500bin
Hacizli Araç: 8binden fazla..

Son düzenleme:
Söylediklerim şaka gibi ama malesef gerçek:pale: Motosikletler arabalara göre %60 zararla satılsa dahi alan çıkmıyor :silent:

"Allah kimsenin başına haciz vermesin"

Denizli Nüfus: 500bin
Hacizli Araç: 8binden fazla..

bu konuda bilgiye sahıp gördüm seni...biliyorsan ya şimdi konus yada sonsuza kadar sus::blusssh:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
91 Honda Xl 600R, Mel Gibson'un filminde bindiği motoru istiyorum buldum bu sene param çıkışmadı, hayal oldu.:salut:

bu konuda bilgiye sahıp gördüm seni...biliyorsan ya şimdi konus yada sonsuza kadar sus::blusssh:

Beni bilgiye sahip gördüğünüz için teşekkürler. :queen:

"biliyorsan ya şimdi konus yada sonsuza kadar sus" kusura bakmayın bu cümlenizden bir anlam çıkaramadım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar