Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışşşşş" lütfen \o/

:cat: ::alkiis:: ::biggrinn ::alkiis:: ::biggrinn ::alkiis::

Hayaline kavuştun sana kocaman::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

hayırlı olsun çok fazla sabretmişsin ama sonunda hayallerini gerçekleştirmişsin. bravo.:cat:

altta dediğim gibi Hayallerinin peşinden koş ucunda ölüm bile olsa kutlarım seni güle güle kullan dostum:cat:

hayırlı uğurlu olsun kazasız keyifli ve dikkatli sürüşler diliyorum

:flower::flower::flower:::haapppy:::haapppy:::biggrinn::biggrinn:flower::flower::flower::

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

bu kadar güzel ve içten anlatıma 50 alkış ve 50 çılgın ikon
sen bunların hepsini hak ettin :cat:
bende senin gibiyim
gerçi ben 40'ından sonra motorcu oldum ama
içimde olan o tutku şimdi inanılmaz çoşku ve güzelliğe dönüştü
çok hoş arkadaşlıklar edindim.
umarım senin için de güzellikler getirir :queen:

Super Moderator
::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:
tebrik ederim arkadaşım hayallerini süslemen süper olmuş
bende seninle aynı duyguları yaşadım bende senin gibi 32 yaşında ve 4 ay önce motosiklet sahibi oldum kendimi o günden sora hep ayrıcalıklı gördüm herhalde bu sende de başlamıştır aramıza hoşgeldin allah kazasız belasız güzel sürüşler nasip etsin
aman full dikkat ve full korumayı unutma:cat:
:king: :king:

hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanman dilegiyle.. ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Barış motor sahibi olmana sevindim .birde çokgüzel bir anlatım olmuş çok içten ve yürekten gelen cümleler kurmuşşun bende aynı duygular içerisinde motorsiklet aldım ve dedimki "hasan hep başkaları için çalıştın çocuklar eş ev iş bugün senin için birşeyler yap "deyip bastım parayı acımadan.VE aldım HONDA ST 1300 PEAN EOROPAN ı simdi bende hayallerime kavuştum çok mutluyum daha sırada KARAVAN+TEKNE+ATV Var inşallah onlarada kavuşacam duanı esirgeme hoşçakal

kazasız belasız güzel günlerde kullan motorunu, hayırlı olsunn :) :rendeer:

::biggrinn

Hayallerinin gerçekleşmesine sevindim. Dikkatli kullan kabusa dönüşmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar