Moderatör
bugün hiçbişey çözemedimki benale:
coq hocanın imzasına bak anlarsın paşam. Uyu sen uyu, beyin duraksama kapasitesini bile aşmış.
coq hocanın imzasına bak anlarsın paşam. Uyu sen uyu, beyin duraksama kapasitesini bile aşmış.
Vayyy.
Lucas!!!
Beni sasirtiyorsun.:cat:
1. bende olmasa bile motosiklet kültürü diye bişey vardır.
2. imzadan az bi kaptım temayı ama şifreyi yine çözemedim.
3. yarın iş yok, hava güzel, koltuk değneklerimi terkettim, benzin param var, uykum yok, keyfim gıcır. vel hasılat-ül kelam sabaha kadar burdayım.
yahu caanım video araya gidecek bu yalovalı yüzünden, ona yanarım. ayrıca yeterince popülerim ben, herkes bilir beni ankarada, dolmuşçular abi ayıbediyon der para almaz.
nasılki kahvehane kültürü varsa motosiklet kültürüde vardır. ama çoğunun anladığı şekilde kurallara uymakla, kask takmakla alakalı birşey değil.
Gelde şimdi bunu sabit fikirli arkadaşımıza anlat.
Demek ki neymiş. Yağmurlu havalarda motosiklet kullanmamak gerekiyormuş. Ayrıca kültür denen şey yenilebilen bir mantar türüymüş.fikir üret arkadaşım.
Bir toplumun trafik kulturu yokken,motosiklet kulturu diye birseyden bahsetmek komik geliyor bana.
Henuz birlikte yasamayi ogrenememis goçebe bir toplumun sehir kulturu bile yokken, trafik kulturunden bahsetmek de daha komik oluyor.
Yok be ustam.. Kizmis olsamda yine gelirim yani..
En azindan senin yorumlarini okumak icin gelirim.
Sahi konuyu cözmüsmüyüm..
Yagmur meselesini yani? :mrgreen:
Bu vidoada anlatilmak istenen bu, bundan eminim