Hayallerin Yikildigi An

Garaj kapısı açılmaya başlayınca yagmur da başlıyor kapanınca yağmurda duruyor:queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
nereden seyredebilecekseniz, soyleyin videoyu oraya yukleyeyim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar,
bu google denilen naneye nasil video yuklenir?
Bir tarif edin de oraya yukleyeyim.
Hazir orasi yasak degilken.:)

adam yaşadığı şehri protesto eder gibi bir amaçla yapmış bu videoyu connecticut amerikada bir vilayet hatırladığım kadarıyla ve sürekli yağışlı bir iklime sahip yani camdan bak hava güzel garaja in, çalıştır makinayı, aç garaj kapısını, o da nesi yağmur e sonra doğal olarak bi "god damn it" çekersin demi ;)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Honda'nin ofisyal reklamini seyretmediniz mi hiç biriniz yahu?:)

Orjinal reklama gonderme yapmis elemanlar.
Tatli tatli dalga geçmisler.:p

Dur orjinal reklami bulabilirsem ekleyeyim.

Honda'nin ofisyal reklamini seyretmediniz mi hiç biriniz yahu?:)

Orjinal reklama gonderme yapmis elemanlar.
Tatli tatli dalga geçmisler.:p

Dur orjinal reklami bulabilirsem ekleyeyim.

Reklamlar yayınlanmak için yapılır üstad ama talep olunan yerde arz olunur...
Bizde sadece UĞUR mondial reklamı yayınlana bildi ki dizi aralarında...
You tube ve benzeri yerlerden marka motorların reklamını yeni vizyon filmi gibi seyretmek dokunuyor bana bu ara....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O da dogru ya!!!
Talep ordaysa, arsin burada.:p

Tam tatlı su motorcusu yahu... Ne bu böyle? Sanki dersin yerde 5 cm buz var.... Gazı az açıverirsin biraz olur biter... Bir endurocu olarak çok komik geliyor bana bu yağmur var sürülmez muhabbetleri... Ha ama işe falan gidecekse arkadaş bilemem, ya da sevgilisiyle buluşmaya gidiyor belki... O zaman farklı... Hakkını yemeyelim hemen :)

Gerçi benim hatun alışık beni çamur içinde görmeye ama herkes onun gibi olamaz tabi :)

Bence bu videonun sloganı " Konektikıtlıysan Enduro Kullan" Olmalı :)

Zira çamurda daha bir zevkli olur melet...:wiinkk:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Espirisi ordamı değilmi bilmem ama şu tatlı su motorcusu yorumları garip, motorumu alalı daha 2 ay olmadı şuan 5400km de ve akşam otobanda lastiğim bitip parçalandı, ona bakarken gördümki fren balatalarımda tamamen bitmiş, ki ben bu aleti sürmeyi %10 biliyor veya bilmiyorum.

Birde hakkını veren insanları düşünün, haa yağmur lastiği alabilir ama ona bayılınıcak para ayrı dert o lastikleri takınca yağmurun istikrarı ayrı dert, nihayetinde bizi pit'de bekleyen kimse yok.

Ben kışında biniyorum ama scooter kullansam daha çok zevk verir.

Bu farklı bir şey arkadaşlar, amaç çoğu zaman ulaşım değil, adrenalin salgılamak, tecrübe etmeden ön yargıyla bakmayın.

(kafe önü motorcusu, bilezik kask modeller, jöleli cadde motorcuları kapsam dışıdır)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar