hayallerime kavuşmama 12 saat kaldı fz6 fazer

arkadaşlar allah razı olsun hepinizden allah ne muradınız varsa versin birde şu sabah bi olsa :pr:

biz bu resim ekleme işini beceremiyecez valla

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun dostum.. motor bayağı yakışıklı.. çekici... özellikle kadran harika görünüyo.. kazasız belasız kullanman dilegiylee..

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..

Bi fazercancı daha geldi :)

allah kazasız günler nasip eylesin

ustat cok güzel bi makına benimde ilk düşündüğüm ve baya bir incelediğim bir makına hem otoyol delisi hem dağların keçisi....fiyatı desen cok uygun boyle bir makına için...
benim tek sorunum 1,77 boy var ayaklar saglam yere basmadı o motorda ve daha önce motor deneyimim olmadığı ıçın kısmetimize cbr 600 f cıktı seneye alabilirim hiç belli olmaz..hayırlı olsuuuun beyyyyyyyaaaa

:mrgreen: arkadaşlar hepinizden allah razı olsun :) motorumu aldım artık dünyanı en mutlu insanı benim yüce rapbim herkesin gönlüne göre versin e bu makinayı herkes biliyo bişe anlatmama gerk yok motora zaten rotaj aşamasında bi sorunum olursa zaden üstatlarıma sorarım herkese milyonlerca mucuk mucuk mucuk saolun:rendeer:

allah kaza bela vermesın...resimde ısterızzzzz.......süper motor süper insan...

10 numara bi alet. bir abimiz almıştı. gezdirdi biraz beni. gidişi kalkışı performansı süppppeer. 250 kadar vuruo :cat: şimdiden hayırlı olsn gerçi buzamana kadar aldın belkide. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

arkadaşlar kendi resmimi daha pc ye yükleyemedim ama linkden indirdiğim resim bu

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

abi hayırlı olsuuuun şimdiden..uyuyamayacaksın bunu biliyosun dimi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar