Hayalinizdeki scooter hangisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
48611771.scooter.jpg

işte benimde hayalimdeki scooter !!!

MARKA= BMV :)

walla ben isterim ki burgman 650 weya derbi GP1 derbinin çok dehşet scooter war çok hoşuma gitti GP1 modeli ama pahalı tabi onu alana kadar bi naked makina tercih ederim

Benim hayalimdeki scooter Honda forza 250cc sarı renkli.:mrgreen:

Bence Hondaaaaaaa Scoter Hepsi Güzel Arkadaşlar... Ama Bu Scoter Kasalri Zamnla Soyuluyormuş Nasil Olacak Ozamn ????

merhaba,

ben scooter almak istiyorum ama tabii ki su an fiyatları gayet makul olanlardan. asya motor ve mondial scooter modellerine baktım. 1600 civarlarında.. hangisini önerirsiniz .asya 125 T ne kadar idare eder, daha dogrusu benim gibi ilk motorunu alacak biri için scooter ii bir başlangıç mıdır? yoksa diger motor modellerine mi bakmalıyım?
bilgilendirirseniz sevinirim
tşkrlr

merhaba,

ben scooter almak istiyorum ama tabii ki su an fiyatları gayet makul olanlardan. asya motor ve mondial scooter modellerine baktım. 1600 civarlarında.. hangisini önerirsiniz .asya 125 T ne kadar idare eder, daha dogrusu benim gibi ilk motorunu alacak biri için scooter ii bir başlangıç mıdır? yoksa diger motor modellerine mi bakmalıyım?
bilgilendirirseniz sevinirim
tşkrlr

Son düzenleme:
bence ılk motorunu alıcaksan honda beat al derım.cunku cok rahat bı motor
bıde dunyanın en fazla satılan scooter motosıkletı secıldı.
ama son karar tabıkı senın.
bana kalsa runner vxr 200 derımmmm:queen:

YeK

scooter işte, üstüne yok...
püfür püfür esen rüzgar....
miss..

sevgılı laboj ıkısıde alınmaz onlar ancak senı bır yerden servıse goturur yada tamırcıye bıraz borclan kymco al derım movıe125 yada onun bır boy kucugu.benım motorum kymco granddınk150 cok memnunum ılerde exctıng250 alıcam :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben hayalime ulaştım sayılır mondial 150 zat ama ileride burgman 400 isityorum bence bir efsane o motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar