Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben Ducati yada ktm in sahibi olmak isterdim :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
kimi raikkonen senin 2. pilotun olsun :mrgreen: :cherry:
Tıbbi Mümessil ve Reprezant'dır ismi...
Sandığın gibi bütün gün gezip bi ton para almazlar:wiinkk:
Nerden biliyorsun, hiç sağlığın her hangi bi dalında bulundun mu?
Podyum da yürümeye benzemez bu..:wiinkk:
Fakat bunların hiç birinde ben hala sağlıkçı olduğun kanaatine varamadım...
Her neyse, bi konu hakkında konuşabilmek, o konu hakkında bilgi sahibi olmayı gerektirir.. Mankenlere her hangi bi lafım olmadı benim, örnek gösterdim sadece ama sanırım kuruntu olmuş sende+ Bana da geldi teklif topuklu ayakkabı, kuaför, etek, makyaj vs den hoşlanmadığım için uygun olmadığımı söyledim... :queen:
Tartışmayacağım seninle, çünkü hatunuz.. Erkek olsan susmazdım..:rendeer:
Ben tartışmıyorum zaten sağlıkçı olmak ne demek dishy?Sağlıkçı olmak için tıb okumak gerekmez ,sağlık meslek okullarından çıkan insanlara da sağlıkçı deniyor üstelik lise diploması ile sadece.İnsan anatomisi okumak zaten başlı başına sağlıktır.Ayrıca spor sakatlıkları ve tedawileride öyle.Sonuçta robotlar üzerinde olmuyor bu dediklerim.Kırıklar,çıkıklar kas yırtılmaları,doku zedelenmeleri ,vs vs.VE ayrıca bitirdiğim havacılık kursunda saatlerce ilk yardım ve sağlık da gördük :queen: anlatabilmişimdir umarım:rendeer:
heh bide havacı çıktın
şimdi de havacılık hakkında seni sıkıştırır artık![]()
Bu ne şimdi.....Yanlış mı yazdın yoksam hakkatten doğru mu okuyom...:silent: :silent: :silent:
ya yanlış yazdıki öyle umuyorum......
yada.................. (yazmama gerek yok heralde)
lise bitene kadar elektronik iletişim mühendisi olmak istedim sonra öss ye o kadar hazırlanmak yemedi.....vazgeçtim.....
öss sonucu geldi.......Havacı olucaktım çakı gibi asker gözlerimdeki astigmattan ameliyatla kurtulacaktım....kazandım eve 3 sayfalık bi yazı geldi.....kesin pilot oluyorum derken ayzı sonrasında en altta ameliyatla iyileşen gözleride kabul etmedikleri yazıyordu....bende seçim yapmadım .....
bir sonraki yıl tekrar girdim öss ye bu sefer kararlıyım veteriner olucam.... Sonuç geldi rahat rahat istanbul üni. veterinerliğe giricem evden ve dersane hocamdan itü yaz itü yaz baskıları aldıgım puandan 42 puan yuksek bı itü yazdım gönülleri olsun diye ikinci sıradad istanbul veterinerlik...
ve sonuc.... itü jeoloji.......... ağlamak istedim olmadı adı var ya İTÜ....
neyse başladım hazırlığı okumaya.....
bu benım işim olmamalıydı benım işim insanla urasmak hergun yeni birileriyle tanışmak üzerine olmalıydı.....
düşündüm düşündüm baba mesleği otel receptionistliği......
şuan oldukça iyi sayılan 5 yıldızlı bi otelde receptionistim (7 aydır)
ama hala elektronik mühendisliği ve pilotluk hayalimin yanısıra veterınerlık arzuları var
2008 öss bekle beni geliyorum....................... Bi daha kazancam seni.............................
uzakyol gemılerınde 3. kaptanlık yaptım, dunyanın uzakdogu harıcınde gezmedıgım denızı memleketı kalmadı, ısletme fakultesını 2. sınıftan terk ettım, tekstıl fırmalarında desınator olarak calıstım, sımdı katar'a ıs guvenlıgı uzmanı olarak kabul edıldım (gıbı) gun sayıyorum. Yoksa tekrar denızemı cıksam. Çin'ni cok merak edıyorum.Bır turlu kara veremedım ya. ben ne olsam? ::xcrying:
vay be jet pilotu olmaya okadar yaklaşmışken olacak işmi be. benimde senin gibi pilot olmak idealimdi ama olmadı. şimdi o uçakların bakımı yapan teknik personel olmak için ugraşıyorum umarım olurum. arkadaşım sana tavsiyem gerçekten bu pilot olmayı okadar çok istiyorsan bu hayalinin peşini bırakma. evet gözündeki sorunu ameliyatla çözebilgidin için askeri pilot olamayacaksın. ama sivil havacılıgı araştır. onlar bu şekilde kabul edebilir. askeri pilot olsan bile o jetlerle hergün uçma imkanın olmayabilir. fakat sivil bir hava yolu şirketinde pilot olursan hergün uçabilirsin. birgün viyana birgün paris diger gün şırnak( şaka şaka:mrgreen: )
bana meslek çeşitleri degilidiginde aklıma gelen:
1-pilotlar
2- digerleri...
senin içinde böyleyse sivil havacılıkta pilot olma işini biraz araştır derim. hayallerinin peşini bırakma...
siwil havacılık için ,dışarıdan kursa girip belli bir uçuş süresini tamamlaman gerekiyor .Daha sonra pilot olabiliyorsun.İlk chesta ile uçuşa başlatıyorlar.Ama süper pahallı .Sonrada hava yollarına başwurman gerek aslında genç pilotlara çok ihtiyaç var.Ama dediğim gibi paraya bakıor biraz:cat: