Hayalinizdeki MESLEK ???

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ŞAHİN K ile meslektaş olmak istiyom şu aralar. :queen: :queen: :flower: :flower: :pl:

veteriner hekim-iyi 1 baterist-denizci-tiyatrocu

sonrasında ziraat teknıkerı olup vet lıge 1 adım yaklastım--bır donem dawul caldım guruptan zıktır edılmek uzereyken ayrıldım--lısede bayya 1 oyunda oynadım sonunda sarmadı ve su an kaptanım (oceangoing 2nd off yasım geregı hehhe)sonunda bırını yaptım be babba gulmeyın :bounce:

röntgencilik ( iyi iş makineler, hastalarla muhabbet falan ) :queen:

bir de kapıcılık ( iyi para var abi öyle demeyin, bugün bir çelik kapı 3-4 milyar ) :queen:

Sadobey, avcılık meslek değildir doğru, arzu neya tutku diyebiliriz, kusura bakma... :salut:

Valla federalciğim bu sezon gidemiyorum (kuş gribi hikayesinden yasaklandı) onun yerine hafta sonu hava müsayit olursa atış yapmaya gidiyorum. Zevkli iştir stres atmaya birebir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla pilot olmayı cooook isterdim hemde coookk.. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla futbolcu olmak isterdim... en çok parayı veren kulüpte oynamak isterdim... şimdi mi ne yapıyorum... sistem mühendisiyim... :pr: amele gibi çalışıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok isterim ki bir motosiklet magazamın olmasını hepsi birbirinden klas ve güzel. ama en karizmatiği bende olurdu herhalde :queen: ama gelin görünki gıda teknikeri olucam... o da güzell kader işte katlanıyoruzz

Ben futbolcu olmak isterdim ya da veteriner. Onu yerine mali musavir oldum.. :) küçüklük hayallerimi nasıl mı tatmin ediyorum? Evde balık, kedi besleyip halı sahada mac yapip Inonu'ye Besiktas'in maclarina gidiyorum... ilerde oglum olursa onu futbolcu yaparim insallah... :)

Luckdove, hala maçlara gidiyorsan helal olsun valla, morpheus amele olduğun tipinden belli zaten kardeşim benim....... :queen:

Dünya bankasina baskan olmak istiyorum.Eger olursam caylar benden karismam. :cherry:

Ben gazeteci olmak istedim, oldum... Hayatta ne istediysem oluyor... Motora merak sardım, sayenizde o da oluyor. Haftasonu sürüş sınavım var. Evliya mıyım neyim? Allaha şükür iyiyim... Sizlerle daha da iyiyim... Sağolun, varolun...
:queen: :flower: :santa: :thumleft: :bounce:

küçükken hayvanları karınlarını yararmışım,kurbağa civciv hatta kaplumbağanın kafasını bile kesmeye kalkmışım elimden almışlar tabi bu 5-6 yaşlarında ben dotor olacam demişim ama sadece demişim.10 yıl reklam ajansında çalıştım 2 yıl yine reklam ile ilgili amerikan şirketi olan ITT de çalıştım 2 yıl denizcilik yaptım sonrası malum hava kuvvetlerinde sivil memurum memnunum işimi seviyorum motorumu seviyorum ve sizleri seviyorum :rendeer:

araba yarışcısı yani rally pilotu olmak isterdim şöölle bi corsica da yarışırdım :pr:

elektronik müh. olmak istiyordum oldum ama şimdi balıkçı olmak istiyorum tekneyle denize açılıp insanlardan uzakta sadece deniz ve ben bakalım sonu ne olacak :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar