Alet lanet.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
hayirli olsun. allah kazasiz belasiz binmeyi nasip ettim.
bir sey gozume carpti. bilgisi olan varsa makina ile alakali beni bilgilendirirse sevinirim.
resimden goruldugu kadariyla bu motorda arka suspansiyon yok,arka suspansiyonsuz chopper larda koltuk altindaki yay ile surucu konforu saglanmaya calisiliyor diye biliyorum.
bizim yollarimizda bu amortisorsuz makina ile bobrek tasini birak, bobregin kendisi dusmez mi?
Hadi canım. Sokakta gördüğün bir motorun fotosunu çekmişindir sen : )
Valla Eylem, sağlam bomba atın moruk. Daha XVS950 yeniydi yahu. Ne ara elden çıkardın ? Benden önce davrandığın için de inceden ayar oldum. Neyse Roadmaster'ın resimlerini koyduğum zaman ödeşiriz : )
Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Kazasız belasız sürüşler. Yine yolumuzu denk getirelim de birlikte sürelim tekrar. Ama bu kez daha uzun rotalara.
Softail şasisi H-D'nin en konforlu şasisidir. Shock absorber'lar şasinin alt kısmında arka salıncağın gövdeye bağlandığı noktadadır.
Şöyle bir şema açıklayıcı olur sanırım:
https://www.demonscycle.com/media/wysiwyg/harley_softail_rear_suspension.jpg
Mert kardeşim çok sağ olasın. XVS950 duruyor daha, ama eli kulağında :cherry:
Roadmaster haaa, vaaayyy, mükemmel makine, dört gözle bekliyorum. Özellikle nisan - mayıs gibi denk getirebilirsek bir güney yapalım, geçen sefer beni de kesmedi, uzun yol ister deli gönül.
Görüşmek üzere.