hayabusha çok yavaşmış ne tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim isteyenler buyrun dün otobanda çekildim ankaradan gelirken neden inanmıyosunuzki? 350 , 360 falan yaptım ama yavaş geliyor zzr1400 400, 450km yapıyormuş amerikada uçaklarla yarışıyormuş ondan dolayı kvasaki alıcam.

Sen motosiklet almadan once bir kac tane sakinlestirici al :)

ya kusura bakma ama iyimisin hayabusayı beğenmiyor fantom savaş uçağını önereyim nasıl ses hızının iki katına çıkıyor iyimi yetermi

ya amca kimsin sen ya:Dşu an kopuyorum.sayın modlar göreve lütfen:p

prometheus acmıstır yorumları gormek ıcın:)
hocam sana hondanın bı modelı var gorkem arkadasımız kullanıyodu
3 tekerleklı..
resım olsa gostercem
süper gider..
3 tekerlekten cekıs..
x beygır..

way be hayabusa yürümeyen diyen birisini ilk defa görüyorum.sen o rüyadan uyan dostum.sen 600 ü yürüt önce .ehehe

Resim isteyenler buyrun dün otobanda çekildim ankaradan gelirken neden inanmıyosunuzki? 350 , 360 falan yaptım ama yavaş geliyor zzr1400 400, 450km yapıyormuş amerikada uçaklarla yarışıyormuş ondan dolayı kvasaki alıcam.

:mrgreen::mrgreen:biirrrrr bu resim deki yer türkiye degil.. ikiiiiii bence üzerindeki de sen degilsin.. üüüüüç hem madem öyle plaka neden suzukiiiiiiiii :mrgreen::mrgreen:

bence bu konu iş olsun diye açılmış bizede gırgır cıkıyor yaw heyyy allahım :mrgreen:

hımm eleman hızlı imiş,seni motor felan kesmez en iyisi sağlam bi köprü bul şöyle yüksekçene oradan paraşütsüz atma,hem film de yapıyorlar senin elin gavurundan ne eksiğin var ki.hadi leeeeeeeeeeeen

Motosikleti
Dl650vstorm
yav deli rüzgar birader bu sitede en cahil motorculardanım beni bile güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyeyim:mrgreen:

Ne tesadüf bu fotoğraflar suzukinin avrupadaki bir çok resmi internet sitesinde de yayınlanıyor. Demek suzukide çalışıyorsun:queen::queen:

Az önce üyelerin profillerine baktımda hiç birinde SAF yazmıyor. Peki bize neden SAF muamelesi yapıyorsun:salut::salut:
:queen:

belki kılık degiştirmiş moderator dur oyle sakalar yapıyorlarmış ben okumuştum bir iki kere...

PUHAHA HA sen bızı guldurdun allah ta senı guldursun ılahı :mrgreen::mrgreen:

harbiden yaa baya makaraa oluo gülüommmmm:)

ya arkadaşlar bende f-16 kullanıyorum ama çok yavaşmış ben kesmio sizce ne kullanmalıyım ::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

Son düzenleme:
sen doner bıcagı al anca keser senı puhahahahahhahahahah hahahahah ahahaha hahahahahah ahahahahaha ahahahaha ahahahahahahahaha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senın hızını kesıcek bı makınabılıyom ben:p
batuuuuuuuu nerdesın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar