hayabusha çok yavaşmış ne tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavsiye üzerine 2008 suzukı hayabusha hız motoru aldım ama kesmedi beni çok yavaş geldi. Satıp kavasakı zzr1400 alsam beni kesermi sizce? Bu motordan kullanan varmı benim motordan hızlımıdır tavsiye edermisiniz?

Dayı sende 2008 hayabusha varsa bende tum piaggio fabrikalarının tek varisiyim! :p Hayır merak ediyorum acaba sadece nettemi boylesin yoksa gercek hayatta'da atıp tutarmısın hep boyle?

Son düzenleme:
dostum ya f-16 alacan yada fantom oda yavaş gelirse rus mrage al derim ben en son care olarak uzay mekigi düşün...diyorum:p

yaw altı üstü 2 teker kanat takıp uçmayacagız kii:p

hayabusa kesmez arkadasım zaten o binmek için yapılmıs kesmek için degil, sen bu aşkla inşallah uzun yasarsın!!!

ddh

kardeş ilk önce tanışma bölümünde bi tanıt kendini ondan sonra yaz yazacağını yazdıklarını elinden geldiği kadar belgele olmaz mı

paran çoksa eğer aramızdan birine hediye edersin hayabusanı artık sevabına (mesela ben olabilirim):mrgreen: MTT Y2K helikopter motoru var:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayabusha çok yavaşmış ne tavsiye edersiniz? - Bugün, 14:36 PM

Tavsiye üzerine 2008 suzukı hayabusha hız motoru aldım ama kesmedi beni çok yavaş geldi. Satıp kavasakı zzr1400 alsam beni kesermi sizce? Bu motordan kullanan varmı benim motordan hızlımıdır tavsiye edermisiniz?

Bari sallıyon biraz insaflı salla... Bu kadar da atılmaz ki canıım.... :queen:

Hem aldım diyon hemde bize soruyon.....:queen: Sen binmedinmi hayanınbusasına?.... :queen:

hayabusha diye bi motosiklet zaten yok sen bence iyi bi incele önce bi araştır hayabusayı sonra destekli salla daha güzel olur.hayabusa kesmedi mi o zaman çık bi gökdelenden atla azraili görürsün belki...

la yok bu arkadas kesici ve delici bişey aarıyo polonya pazarında bulunur bilader genelde öyle şeyler :)))

ah kafam hocam yavas at ya kafayi gözü yarcan bak:queen::queen:

Resim isteyenler buyrun dün otobanda çekildim ankaradan gelirken neden inanmıyosunuzki? 350 , 360 falan yaptım ama yavaş geliyor zzr1400 400, 450km yapıyormuş amerikada uçaklarla yarışıyormuş ondan dolayı kvasaki alıcam.

hahahaha:mrgreen: otobanda çekinmiş plaka suzuki yazıyor hahahaha allahım ölecem:mrgreen:

arkadaşlar ne kadar cahilsiniz hayabusa almamış hayabusha almış o gerçekten yavaş bi motordur ki arkadaş hawasaki zzr1400 alırsa kesinnlikle onu keseceketir.

puhahahahahah çok komiksin arkadaşım yaa bencede sen bi F-16 al :queen::queen:

daha kawasaki yazmayı bılmıyorsun nasıl alacaksın abi sinir oldum :pr: yalandan kim ölmüş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar