Hayabusacının Kediye gösterdiği saygı (Anadolu yakasından)

Khutuck' Alıntı:
Abi Vestel'de kampanya var diyorlar, 5 alıp 3 ödüyormuşsun, ondan mı bozuk acaba siniri :queen: :queen:

kanka yok o kampanya şöyleydi...3 verip 1 i alıyomuşun...

galatasarayda hiç vermeyip şampiyonlar ligi şampiyonu olur artık...

0 koyup (hatta - 20)100 alıyolar...:queen:

arkadaşın durumunu gayet iyi anlıyorum (hayuabusada olanının durumunu), baya bi' terlemiştir.

Khutuck' Alıntı:
Hayvanseverlerin hali bambaşka oluyor, özellikle kedi seven insanlara da özel bir sempati duyuyorum.

seninle iyi anlaşırız o zaman :cherry:

lütfen kedilere saygılı olun bizim yakın akraba olurlar yanlış olmasın yerim sizi!!! :queen:
ayrıca manisalı olarak bütün febelilere geçmiş olsun westelden bişi isteyen olursa siparişleri alayım :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete_han' Alıntı:
yol kenarında arabamda oturmuş hatunlara...motorlara..köpeğini gezdirenlere falan bakıyom...
benim de burası dikkatimi çekti acaba forumu yenge de okuyormu :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan gezilere gelmiyorsun üzülüyorum formunun zirvesindesin :)

ashes' Alıntı:
metehan gezilere gelmiyorsun üzülüyorum formunun zirvesindesin :)

kanka herşey yalan bu dünyada ...Mete Han kardeşinde yaalan olmuş...boşver kankam yav...sanal bir alemin sanal bir parçasıyız zaten...gelsemde farketmez...:rendeer:

tigermbz kankam keşke olsada forumu okusa...eşim kızım yanımda olsa siteye uğrarmıyım be kankam...:salut:

sevgiler...

dertliyim dertlisin dertli...dertliyiz dertlisiniz dertliler...diyerek konuyu dağıtma ambiansına giriyorum...ayrılık ambiansı kanka...önemli olan ayakta kalabilmek...

yıkılllmadımmm ayaktayımm...:p

Allah sana saBır veRsin ne diim başka bişi buLamadım tabiri caizse diLim tutuLdu :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar