Hayabusa

Zonguldak-Kozlu sahil yolunda 60civarlarinda ilerliyorduk sahil yolundan çıkıp ereğli ilçesine doğru ilerleyen yoldaki ışıklarda yeşil yazdığı anda 3-4saniye içerisinde 80-100 civarı hızlara çıktı ve gerçekten 10saniye içinde gözden kayboldu mermi gibi hızlandı diyebilirim kısaca. Zonguldakta 600 lük motor zor görürken hayabusayi dünya gözüyle görmek beni şaşırttı en azından ki Zonguldak en dik bayırlarının, virajlarinin olduğu şehirlerden ve motosiklet kültürü pek yaygın olan bir şehir değil yukarıda bazı kisiler açtığım konuya tepki göstermiş gösterilen tepkilere saygı duyuyorum ama motosikletle ilgili bir anımı buraya yazmayacağımda nereeye yazacağım. Söylenen şeylerden sadece konu kısmı daha detaylı olmalıydı kısmına katılıyorum diğer eleştirileriniz icin teşekkür ediyorum ve kâle almıyorum herkese iyi forumlar tekeriniz düz bassın dostlarım :D

2 dakka yalnız bırakmaya gelmiyor hemen laf sokmalar başlamış..:cherry:

Bende şöyle bi gemicik istiyorum,babamda yok alamıyor...
harley-electra-ultra-classic-davidson-glide-1.jpeg

Her şeyden tüm mototlardan çok farklı zaten ağırlığıyla da bu farkını ortaya koyuyor :D

3saniyede 100civari hızları ulaşan bir aletmiş acaba son sürate 300+ kaç saniyede ulaşıyor.Bu motor motosiklet gibi değil uzay mekiği mübarek

koca g.tlü, uzun akslı hayabusa,
Ne güzel uzadın yokuşta.
füze desem olmaz, mermi desem değil
Uzaylılar mı yapmış bunu la?

Dün yine gördüm seni,
aşık oldum adeta
İki vites aşağı çaktım,
topukla Abisi topukla

Hayat buysa hayabusa,
Çek üçten ikiye dönsün sabaha
Alsam seni üretenden iki busa
Farkı yok güzelim, hayat hyosunda

bendede 150 ss rks var hiçte büyük ss lere özenmiyorum öğrendikden sonra yamaha fz6 alıcam dahada yükseltmem gerekyok ölüm makinasına hayabusayı şehir içindemi kullanıcan sanki uzun yoldada rahat ediceğinizi düşünmüyorum

bendede 150 ss rks var hiçte büyük ss lere özenmiyorum öğrendikden sonra yamaha fz6 alıcam dahada yükseltmem gerekyok ölüm makinasına hayabusayı şehir içindemi kullanıcan sanki uzun yoldada rahat ediceğinizi düşünmüyorum

hayabusa ile uzun yolda rahat edeceğini düşünmüyorsan sen bu işi bırak derim. sport TOURING bir motordan bahsediyoruz.

ayrıca 600cc öldürmez 1000cc öldürür 1300cc yi düşünmek bile öldürür. aynen haklısın bence de :pr:

600cc öldürmez 1000 cc öldürür düşüncesine katılmıyorum önemli olan beygir gücü. R6 +100hp gücü olan bir makina bu şekilde bakılmamalı bence

5-6 motor sonra alıcam bunlardan.. Uzun yolda depoya göbeği dayayıp 2. vites gezicem :cherry:

14395-big-guy-busa-heavyhitter3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar