Hayabusa tozu * :d

Gecenlerde kuzenle anıtkabiri ziyarete gitmiştir.İşimiz bittikten sonra on kapıdan cıktık yavas yavas kızılaya dogru giderken yolumuzun karsısında bir motosiklet magzası vardı.
Dışarıda satılık 0 motorlar ole alıcı bekleyip duruyorlardı.
Dikkarımı hemen girişte bulunan siyah olan hayabusa cekti.ee bunu gorup magaaya girmemek olmaz heralde.
İçeri biraz korkarak girdim malum o kadar gıcır gıcır motorların içine girmek zor olsa gerek :queen:
adamla sohbet ettikten sonra :bounce: konuyu direkt hayabusadan actım.ole bole derken adam derdimi anladı sonunda.

Hayabusann tam olmasada biraz zevkini cıkardım desem yeridir.
Hatıra olarak da arka tekerinden elimle aldıgım az da olsa toz parcasını samimi diyorum saklıyorum ..Toz nasıl saklanır o da tartısılır ama beynimde saklıyorum :D

Hade kolay gelsin ...

Gecenlerde kuzenle anıtkabiri ziyarete gitmiştir.İşimiz bittikten sonra on kapıdan cıktık yavas yavas kızılaya dogru giderken yolumuzun karsısında bir motosiklet magzası vardı.
Dışarıda satılık 0 motorlar ole alıcı bekleyip duruyorlardı.
Dikkarımı hemen girişte bulunan siyah olan hayabusa cekti.ee bunu gorup magaaya girmemek olmaz heralde.
İçeri biraz korkarak girdim malum o kadar gıcır gıcır motorların içine girmek zor olsa gerek :queen:
adamla sohbet ettikten sonra :bounce: konuyu direkt hayabusadan actım.ole bole derken adam derdimi anladı sonunda.

Hayabusann tam olmasada biraz zevkini cıkardım desem yeridir.
Hatıra olarak da arka tekerinden elimle aldıgım az da olsa toz parcasını samimi diyorum saklıyorum ..Toz nasıl saklanır o da tartısılır ama beynimde saklıyorum :D

Hade kolay gelsin ...

N'olamaz....::123434::::dalga::

hayabusa herkesin hayallerini süslüyo demekki. bu arada pro modum bende caponord almayı düşünüyorum ama bu servis olayları falan korkutuyo beni. 1 tane 2006 model var adam 21 bin ytl ye bırakacak. siyah gprs side box top case falan herşey mevcut. ama dediğim gibi servis olayı nasıl bu motorların?

"Yaaalaaan, başkasııı yalaaaan
Dünyaadaaa endurodaaan başkaasıı yaalaaan"

demiş Candan Erçetin :p

biliyorum bende de enduro ve ss lere karşı bi ilgi var. enduro alırsam 105hp 1000cc olan caponordu ss alırsamda cbr 600rr alırım. ama bu aprillanın servisi yedek parçası falan nasıl?

biliyorum bende de enduro ve ss lere karşı bi ilgi var. enduro alırsam 105hp 1000cc olan caponordu ss alırsamda cbr 600rr alırım. ama bu aprillanın servisi yedek parçası falan nasıl?

Caponord başlığı var orda sor bu sorunu da arkadaşın başlık heba olmasın :cat:

canın sıkıldıgı zaman tozu koklarsın....! :p

ıyı madem ne dıyelım bravoo...! hayabusayı olumsuzlestıren adam dıye 1. sayfa haberı dıye cıkarsın gazetelere...!

bende ss görünce arkasından durur bakarım yolda kaybolana kadar zaten bikaç saniye sürüyo kaybolması :mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hooo buralar senlenmis! Kisisel fikrim, arisi tipsiz bir motor su Hayabusa. :mrgreen:

kişiden kişiye deişiyo ama bened istedimm motoru sınırdan gelen adamın altında gördum herifi dövesim geldi :p galerileri gez bi deneme turu felan yap alrım hesabı bari özlemini giderirsin :mrgreen:

valla ben hayabusa nın tepesinde artçı olurken bile korkuyorum , değil ki sürmek. motor inanılmaz hızlanıyor , sen sen ol tecrüben yeterli değilse deneme bile...

diyorum işte, dinlemiyorsunuz, motosiklet olarak incelemeyin şunu, iki tekerlekli yarış kamyonu :p nasıl oluyorsa artık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar