hayabusa sollarsa...

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Bişey anlamadım ama..ben kamera olan arkadaş depara kalkacak diye bekliyordum.

Ben sağdaki harleyden sonra şaha kalkar diye bekliyodum ama olmadı :mrgreen:

benim yanımdan öyle geçicek yetişemesemde yapıştırırdım arkasından:queen:insan gaza geliyor:)

Bişey anlamadım ama..ben kamera olan arkadaş depara kalkacak diye bekliyordum.

hayabusaya o geçişten sonra yetişebileceğimi mi sanıyorsun arkadaşım motosikletler hakkında pek bi bilgiye sahip değilsin sanırım benim etim ne budum ne hayabusaya kafa tutayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

arkadaşlar hepbirlikte bir pazar gezmesine çıktık işte yarışa çıkmadık yani o yüzden sakin sakin gidiyoruz bir yere yetişme gibi bir derdimiz yok :thumright

ha '' hayabusacı arkadaş nereye yetişecek de okadar basıyor '' diye soruyorsunuzdur mutlaka:silent:.arada bir bizden birkaç km geriye kalıp bir atak yapıyorlardı ee okadar da olsun hangimiz olsa aynını yaparız demi :)

hayabusaya o geçişten sonra yetişebileceğimi mi sanıyorsun arkadaşım motosikletler hakkında pek bi bilgiye sahip değilsin sanırım benim etim ne budum ne hayabusaya kafa tutayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

arkadaşlar hepbirlikte bir pazar gezmesine çıktık işte yarışa çıkmadık yani o yüzden sakin sakin gidiyoruz bir yere yetişme gibi bir derdimiz yok :thumright

ha '' hayabusacı arkadaş nereye yetişecek de okadar basıyor '' diye soruyorsunuzdur mutlaka:silent:.arada bir bizden birkaç km geriye kalıp bir atak yapıyorlardı ee okadar da olsun hangimiz olsa aynını yaparız demi :)
şehir efsanesi dolaşıyor burada arkadaşlar
adamın biri istanbul da otobana cıkıyor .. ankaraya kadar 1 saat 15 dk da giriyor diyorlar burada hayabusyla
vidyosu var filan diyorlar
yalan gibi gibi geldi bana ama ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar