hayabusa piston fırlattı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offf acısınıı hissettimde ::123434::

fazla beygir adamı teper , attan düşmüşten beter eder...

Bana adamın eli koptu gibi geldi:pale:Sevmiyorum bu hayabusa'yı.Motor rüzgarı hissetmektir,kasırgayı hissetmek değil kanımca.Tabi bu sözlerimi hayabusa kullanan arkadaşların affına sığınarak söylüyorum.Zevkler tartışılmaz...

O ordan nasıl fırladı ya :queen::queen:

Bazı yabancı forum ve video sitelerinde der ki; efsanaye göre :)
Motosiklet üzerindeki yarışçının adı Brock Davidson ve Ohio'da sağ salim draglara motor hazırlamaya devam ediyor. Ayrıca birçok kişi o yere düşenin de eli değil eldiveni olduğu konusunda hem fikir.Yere düştüğündeki temasında öyle bir izlenim veriyor. Tanıyanları olduğunu söyleyen bazı kişilerinde yazdıkları benzer açıklamalar var.

Doğruluğunu bilmiyorum tabi ki ama daha önce de merak edip birkaç yabancı sitede bu video ile ilgili yorumlar okumuştum. Hepsi o yani. Sadece paylaşmak istedim. :)

Fenaydı. Kadze açıklamanı okumadan adamın elinin koptuğuna emin gibiydim. İnş. öyledir...Net değil zaten video pek anlaşılmıyor

siyah eldiveni var,olay bittiği an eldiven şiddetli basınçla elinden çıkmış,eldiven düştüğü yerde hafif zıplıyor

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Atın intikamı
bu filmi biliriz

Eski bir video bu sitede de vakti zamaninda yayinlandi. Yanliz firlayan piston degil ust kapaktan bir parca. Pistonun hemen ustunde egzantrik ve usk kapak subaplari var. Onlari siyirip motor blogundan cikmasi hayli zordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar