Hayabusa Gercegi!!!

Gecen bende bir arkadasin CBR1100xx Super Blackbird'e binmisdim ve ardaki farki ozaman fark ettim. 12R'e okadar alismisimki, 1100xx kadar guclu motosiklet gucsuz geliyor bana. Benim 12R 250km/h deyince gaza asilirsan gene teker gosterir ama 1100xx'de boyle bir durum yok, 250/260dan sonra cok guczus geliyor, tabi 12R'e karsi gucsuz geliyor.

Videolari acamayan arkadaslar icin!!!

Arkadaslar linke tikladiginizda acilan sayfanin asagisinda iki secenek var.biri Free digeri Premium.Siz Free ye tikliycaksiniz.sayfa tekrar aciliyor.ve ortalarda biyerlerde saniye 20den geriye saymaya basliyor.süre bitince yine ayni sayfanin ortasinda 3 tane renkli karakter cikiyor.bunlar sayida olabilir harfte.bu karakterleri yandaki bos kutucuga yaziyorsunuz ve "Download" butonuna tikliyorsunuz.ve videoyu ister acip izliyorsunuz ister pc ye kaydediyorsunuz.anlatinca biraz karisik gibi görünsede uygulayinca kolay oldugunu anliycaksiniz.

boy

E peki sonuç ne arkadaşım? Hayabusa dünyanın en iyi motoru mu?

En iyi motoru mu bilemem ama görünüşe bakılırsa motorcular arasında en çok ilgi çekeni :)

Arkadasim, benim Hayabusa ve onunla kiyaslancak motorlarla maalesef bi sonuca varcak tecrübem olmadi onun icin bu sorunun cevabini veremiycem.Ama "HIZ" performansinin ne kadar etkileyici oldugu bu ve buna benzer videolardan cikiyor ortaya.

Bu videoyla performans tesbiti çok saçma...
Düz yolda Miss bişey demiyorum...
Ama performans genel birşeydir...
Virajda o hayabusa nın halini düşünemiyorum...frenaj da ise ordaki R1 den kac metre önce gaz kesip fren yapar onu da düşünemiyorum...o ağırlıkla viraj çıkışında kendini ne kadar toparlar...onu dadüşünemiyorum...Hayabusa çıktığı zaman görüntüsüyle performansıyla bir çok özelliğiyle wauuuvvv dedirtiyordu...Ama devir değişti...Ferreri Testarossa bir zamanların efsanesi diye hala ona tapıcak değiliz mesela...
Sizin beğeninize zaten karışamayız kişiseldir...
Ama yani yenilik lazım...:queen: :bounce:
Kamyon görmekten sıkıldı bir sürü insan :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

ya su alinti yapma isini bi türlü beceremiyorum yaaa!!delircem ha!!sevgili PcKopatGhostRider dediginin tam tersi oluyo aslinda!!o sagdan vin diye giden manyak varya o Hayabusa iste:wiinkk:

evet arkadaşlar Suzuki Hayabusa en hızlı motosiklet idi bir zamanlar diyelim.Bir video seyretmiştim 220 Mil yani 352 km sürate çıkmıştı
şimdi onu bu tahtından indirecek Kawasaki ZZ-R 1400 geliyor.henüz türkiyeye gelmedi ama aldığım bir duyuma göre motoshow -06 fuarına bir tane gelecekmiş.o zaman yakından inceleme fırsatımız olur.
ancak yeni tüm model motosikletlerde kadranlar artık anlaşmalı olarak 300 km ile sınırlandırılmış durumda.

hasangamli' Alıntı:
evet arkadaşlar Suzuki Hayabusa en hızlı motosiklet idi bir zamanlar diyelim.Bir video seyretmiştim 220 Mil yani 352 km sürate çıkmıştı
şimdi onu bu tahtından indirecek Kawasaki ZZ-R 1400 geliyor.henüz türkiyeye gelmedi ama aldığım bir duyuma göre motoshow -06 fuarına bir tane gelecekmiş.o zaman yakından inceleme fırsatımız olur.
ancak yeni tüm model motosikletlerde kadranlar artık anlaşmalı olarak 300 km ile sınırlandırılmış durumda.

o hayabusa modifiyeli olduğu için 220 mile ulaşıyordu.standart busa çıkamaz o hızlara

uhhhhh abi oneydi öyle yaa ınanamadım yaa super bısey bun kım surmek ıstemezkı

rapitshare den nefret ediyom aadi rapit

((dur konu dışına çıkmış olmiim hayabusa eskidi artık değişim şart))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar