Hayabusa Egzost

arkadaslar bundan 5 sene kadar evvel bir hayabusa almıştım. üzerinde devil egzos var tek taraftan cıkışlı. diger tarafı tıpa ile kapatmıslar.

motor biraz fazla yakıyor. servis digeri egzosu olmadığı içi bilgisayarda kalibre tutturamadığını soyledi.

çift tüp egzos almaya karar verdim. akrapovic yoshimura başta olmak üzere bir dünya marka var. bunların hepsini sesini youtube da dinliyorum ama hiç biri devil den iyi ses vermedi. açıkcası ben tatmin olamadım.

tavsiyeleriniz nelerdir?

üzerinde devil egzos var tek taraftan cıkışlı. diger tarafı tıpa ile kapatmıslar.

Bu konuda ciddimisin? Bu kadar düşüncesiz insan yoktur heralde? Varmıdır ki? :silent::silent::silent::silent:

Egsoz tıpayla hiç hava almayacak şekilde kapatılırsa o silindir mefta olur, bu şekilde çalıştırılmaya devam edilirse de krank kitler büyük ihtimalle.

5 senedir kullanıyorum diyorum guzel kardeşim

bi taraftan çıkamıyor ama diger taraftan cıkıyor dıye dusunuyordum ama sımdı sen soyleyınce dusundum de
2 silindir birine, 2 silindir digerine baglı sanırım

alta eğilip hiç bakmadım geçiş varmı aralarında die :)

twobrothers olabilir takanı gördüm ama bi rivayete göre hayabusa için kalitesiz diye duydum ses olarakta gayet tok bi ses var.

two brothers lı bir hayabusa görmüstüm maşallah yeri göğü zangırdatıyo two brothers derim ben

çift tüp teke düşürülmüşse manifolddan itibaren zaten modifiye edilmiştir. çift çıkışlı manifold varken tüpün biri iptal edilip kullanılamaz...

çift tüp teke düşürülmüşse manifolddan itibaren zaten modifiye edilmiştir. çift çıkışlı manifold varken tüpün biri iptal edilip kullanılamaz...

esas problem işte orada

tek tarafta kör tıpa olduğu için servis dengesiz calışmasını duzeletemıyorum dıyor. kamyon gibi calısıyor. beyını kalibre edebilirsem daha da az yakacak diyorlar :)
hem calısması da duzelecek. onun ıcın cıft egzos sart oldu. bide oncekinin ustu teneke devildi ilk cıkanlardan. gunesın altında butun yazıları sılındı baya eskidi galiba :)

two brothers bence en kıral egsoz üstüne tanımam deli bir sesi var.
çift tüplü bir gsxr 1000 bakmıştık çok muhteşem bir sesi vardı.

two brothers bence en kıral egsoz üstüne tanımam deli bir sesi var.
çift tüplü bir gsxr 1000 bakmıştık çok muhteşem bir sesi vardı.

two brothersı kım getırır kım takar avrupa yakasında?

yeşilköyde oturuyorum

2 tup ıcın fıyatları nedır?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------

devilden bende memnunum daha iyisini bulamassam çift karbon devil alacam sanırım

suzuki yoshimura kullanıyo bildiğim kadarıyla eğer olabiliyosa gsxr 1000 in 2010 kasa eksozunu sor bakalım olabiliyo mu? ayrıca internette aldığımız sesler genellikle cok amatörce olduğu için pek anlaşılamıyo hakkaten.

abi akrapovic carbon... tek ses... düşükte tok yüksek de vızır vızır bir ses!!!
ha bu arada youtube da dinlenen egzoz sesleri gerçek sesten farklı oluyor... yanıltabilir...

offf super aklım karıstı

aktapovic ile devil arasına daratılmıstım kafamda secenekler

sımdı bıde yoshimura ile twobrothers cıktı :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Orjinalini alip taksan!!!:)
Hem kafanda karismaz.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar