ewt katılıyorum cok aykırı ıkı makına ama yakıt olarak cbr 1100 xx daha ekonomık ama parca olarak ıkısındede sorun yasamazsın fıyat olarakta bıraz fark var dıye hatırlıyorum ama cbr 1100 xx racıng olarak dusunme spor tourıng yani alırsanda lımıtlerde kullanma uzulursun hayabusa icin zaten bişi solemeye gerek yok hayırlısı olsunFarklı klasmanlardan bahsediyorsunuz...
Hayabusa Supersport iken Cbr xx1100 Sport Touring olarak kategorize edilmektedir.
2. el piyasası şu an tüm motorlarda malesef karmakarışık bir durumda net bir bilgi çıkar mı bilmiyorum...
Tamam al...Hayabusa güzeldir...Hızlıdır..... Dur bakayım nickin ne?.....
Taziyelerde başlığın açıldığında hatırlayayım......
Tamam al...Hayabusa güzeldir...Hızlıdır..... Dur bakayım nickin ne?.....
Taziyelerde başlığın açıldığında hatırlayayım......
Alp abi seni sayarım büyüğümsün ama sence de biraz ağır olmamış mı bu laf? Belki fikrine katılıyorum ikisinede binmek tehlikelidir ama kötü düşünmek yerine, Allah kazadan beladan korusun demek daha güzel değil mi? Yaşım itibariyle size ne yapacağınızı söyleyemem fakat ikinciyi söylemenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
yanlış anlamayın ama race düşmanı falan değilim sadece türkiye yolları ve sürücüleri için bu motorlar daha tehlikeli motor konusundaki eğitimin nedir kaç km yol yaptın kaç yıldır biniyorsun ve en önemlisi kaç dostunu bu uğurda kaybettin benim kriterlerim bunlar kusura bakma