Hawa FiltresiNi söktüm ne Oldu ???

öncelikle s.a arkadaşlar
hawa filtresini söküp 1 gün boyunca motora bindim sesi çok güzel çıkıyodu. Ama filtresiz ken motorun sesinde bır bozulma oldu. Filtreyi takınca düzelir diye bekledim ama takıncada yine yüksek ve bozuk sesli çalışmaya başladı.. neden olabilir arkadaşlar... Saygılar

normancı agllattın makinayı hadi bakalım geçmiş olsun karburatörü sök memeyi filan güzelce bi temizle ! umarım motor kısmına bi zarar vermemiştir .

(haWa) :silent: filtresini sökme bir daha :) Allah aşkına şu Türkçe'yi katletmeyin ....

Burnun olmadan direk Havayı solusan ne olur ?
Bütün bakteriler mikropları rahatça çekersin hasta olursun !
Motorun resmen burnunu söktün sen o motor nasıl nefes alıcak bütün pis havayı çeker. artık.
Taktım geri diyosun ama olan oldu karburatörün içi şimdi TOZ değil KUM dolmuştur. :mrgreen:

Burnun olmadan direk Havayı solusan ne olur ?
Bütün bakteriler mikropları rahatça çekersin hasta olursun !
Motorun resmen burnunu söktün sen o motor nasıl nefes alıcak bütün pis havayı çeker. artık.
Taktım geri diyosun ama olan oldu karburatörün içi şimdi TOZ değil KUM dolmuştur. :mrgreen:

o kum eğer bir de silindire dolduysa, birkaç km sonra birde silindir duvarlarına bak... sekmanlar ne güzel çizdirir onları off off... cızır cızır... :salut: geçmiş ola...

motosiklete mi acısam yoksa bu yorumların muhattabı olan sana mı acısam? Yerinde olmayı istemezdm... Bu forumun en güzel tarafı da bu yorumlar,eleştirler sanat değerinde

GKN

Hava ayarların kaçmış yüksek rolantide çalışıyodur, misss =)
Allah hidayet etsin cümlemize ne diyim, eskiden söksem ne olur diye topikler açılıyordu.
Şimdi söktüm die :mrgreen:

Hangi mantıkla böle bişey yaptın ki? Boşyere koyulmamıştır heralde hava filtresi oraya dimi? Adı üstünde yani filtre ne görev yaptığını sende iyi biliyosun ama bi cahillik yapmışsın. Bence git bi servise göster nesi var öğren. Umarım büyük bir sorunla karışlaşmassın

bende bugun fıltremı soktum ıgrenc bır hale gelmıstı bır abım sokuk gez yenısını alana kadar dedı once sokuk bırakdık ama hıc gezmeden gerı takdık :D buyuk bıt facıayı atlattık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar