evet hocam doğru söylüyorsun bu konu sonuclandırmak lazım:cat:Bu işte son noktayı koymak için noter huzuruna eşit şartlarda etap etap yarışma düzenlemek birinciyi ona göre tesbit etmek lazım.
Bitsin artıkı bu çekişme sürtüşme.
halep ordaysa , arşın burada
Adaş abim :mrgreen: bende seni tanıdığıma çok memnun oldum, en kısa zamanda bulışmak üzere sevgiler, saygılar:rendeer:
Güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler:cat:
hız kesici opsiyonel, istediğim zaman sökebilirim.
benim için dağ,deniz, ova, şehir içi , şehir dışı, düz, viraj, iniş, çıkış farketmez. Bayramdan önce bir iftar organize edelim bence.
Yaşasın şenlik var yine. Yarışmalar çekişmeler. Artık kutlasını da iftarda yaparız. İftar olursa listeye beni de yazın. Yanar17 +1 cumartesi pazar yapın ama![]()
Muhittin abim Dersini ancak sen verebilirsin. Geçmişte sen çok ezmişin adamları:queen:
Senden yana kuyruk acısı var heralde. Ama onlar da ders almamışlarki kardeşim.
Bükemediğin eli öpmek lazım yani.
oooooooooo ne bu hız yaaaaaaaaaa hocammmmmmmmmmmmmmmmmmm:cat:yolsa; yol, etkinlikse etkinlik! onursal başkanımla benim sloganım şu: "biz gelinle de oynarız, damatla da!" hatta iftara gömeç'e onursal başkanımıza da gidebiliriz."Hocam bizi iftara götürrrr!!"
bu tulumoğlu geçilmeye mazeret bulma konusunda uzmandır, uzman.
tulumoğlu'dan bazı inciler: Emin'i bekledim. Arkadan gidişinizi izledim. Yol verdim. Geç işareti yaptım.(yapma) Sizi korumaya aldım. .........
ooooooooo hocam çok hızlısın yaaaa :cat:hız kesiciyi ??????? :queen:sonra bu iş bayram sonra olsun orucluyken bazı arkadaşların dikkati dağılır.iyi olmaz bir de gurup baskanımzdan izin almak yazım:wiinkk:yoksa ceza var biliyorsun:queen:
hocam senin olmadığın bir günde şenlik olmaz :cat:biz bir görüşelim bakalım arkadaşlarla gününü kararlaştırırız laf aramızda ibrahim hocam motoru büyütünce baya cesareti artmış yaaaaaaar: eskiden böyle değildi ne yapsın gecmişin acısını cıkartıyormuş gibi geliyor bana ne dersinnnnnnn:queen:
ARKADAŞLAR!!!!!
Bir iki haftadır işlerim nedeniyle formdan uzak kaldım.Yokluğumda grup kurallarını bayağı aşındırmışsınız.Bizde yarış falan olmaz.Hız limitlerimiz bellidir.Ancak zaman zaman yol ve hava koşulları uygun olusa "hürya"komutu verilir.Evet sevgili Muhittin kardeşim.:queen::queen::queen:İbrahim Hocamla birlikte yukarıdaki yazışmalarınızı ihbar kabul edip "1'er kg et-köfte ile"cezalandırılmanız teklif edilecektir.:cherry::cherry:
kabul ediyorum başkanım allahhhh bayram etcez gene desene oh oh oh hocam 1 er kilo yetermi ama salatayı muhitin abim yapsın:mrgreen::cherry::queen::cat:
baskanım doğru söylüyorsun :cat:kuralları bozduk ben cezaya razım da fakat benim cezama tahrik indirimi ibrahim hocama ise artırım teklif ediyorum:queen:
ben verilecek cezaya razıyım ne yap derlerse yapararım kurarlara uyarım muharrem kardeşim sen de bilirsin ya hur:
ceza makulduur kabul ediyoruuz
bu ceza uygulanmalı gerçektte![]()