- Konu Yazar
Arkadaşlar Motorla ilgisi yok ama Haftasonu yaşadıgım bu olayı sizinle paylaşmak istedim. Hafta sonu Allahtan evde yoktuk. Geldigimizde balkonumuzda herzaman birilerinin oturdugu yerde bir tabanca mermisinin çekirdegini bulduk. Tavandada delik vardı. Yani uzak bir yerde eglenen geleneksel olarakta havaya ateş eden ( devlet büyüklerimizdende örnek alıp ) birinin attıgı mermi düşerken gelip benim balkonumu bulmuştu. Ya evde olsaydık.
Bu olaya oldum olası karşıyım nezaman biryerde böyle bir denyoluk yapılsa gider uyarırım dinlemezlersede tayfamı toplar çeker giderim. Ama nekadar kaçarsak kaçalım gelip buluyor işte.
Bende ateş etmeyi severim ama havaya degil gider poligonumda yaparım atışımı.
Okudugunuz için teşekkürler. Sonuç getirmeyecegini bilsemde ben mücadeleme devam edecegim. Havaya ateş edecek kadar mantıgı çalışan insanlardan ne mantık bekliyorsam.
Bu olaya oldum olası karşıyım nezaman biryerde böyle bir denyoluk yapılsa gider uyarırım dinlemezlersede tayfamı toplar çeker giderim. Ama nekadar kaçarsak kaçalım gelip buluyor işte.
Bende ateş etmeyi severim ama havaya degil gider poligonumda yaparım atışımı.
Okudugunuz için teşekkürler. Sonuç getirmeyecegini bilsemde ben mücadeleme devam edecegim. Havaya ateş edecek kadar mantıgı çalışan insanlardan ne mantık bekliyorsam.