havalar ne zaman ısınıcak?

havalar ısınsa iyi olur ama sen gezmek istiyorsan kötü havada da gayet keyif alabilirsin, diyelim dün pazar günü istanbulda biz 18 motor çatalca gezisi yaptık gayette zevkliydi...

Ankaradan bildiriyorum Kırmızı karyağacakmış ozaman binebiliriz.

Ayrıca bitsin bu işkence motor bana ben motora bakmaktan sıkıldık. İzmirden seslenen arkadaşlar sözüm sizee kış nedir bilirmisiniz.. :) :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Prometheus' Alıntı:
@One_Way, Ankara'yı gördükten sonra tabi ki İzmir'dekine kış mış denmez :cherry:

Dostum emin ol ki ankaradan da soğuk olsa gezilerimiz yine sürer. İzmir Gezginleri gezmeden duramaz :bounce:

Soğuk bir kış geçiren Türkiye, Balkanlar’dan gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi.

Rüzgarlar zayıf olsa da, kuvvetli soğuma, kar yağışını da şiddetlendirdi. Sabah saatlerinden bu yana Ankara, Eskişehir, Samsun ve Bursa’da, kuvvetli kar yağışı görülüyor. İstanbul’da ise üç gün devam edecek kar yağışının, Salı gecesi yoğunlaşması bekleniyor.

Kar yağışı yarın da, başta İstanbul olmak üzere Marmara’nın doğusu, İç Anadolu ve Bolu çevrelerinde sağanak şeklinde, aralıklarla devam edecek. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’da ise yarın, yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının Salı gecesi İstanbul’da, Çarşamba günü ise, İç Anadolu ve doğu kesimlerde şiddetlenmesi bekleniyor.

Sıcaklık, birçok bölgede sıfır derecenin altına inecek. Kuvvetli soğuma, Salı günü, Türkiye’nin tamamını etkisi altına alacak. Uzmanlar, yağışın Perşembe gününden itibaren kesileceğini ve uzun bir aradan sonra önümüzdeki hafta sonu, sıcaklıklarda belirgin artış olacağını belirtiyorlar.

:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah bilir kardesim :) biz nerden bilek heuehue

Ewet Artık Isınsın yaw Daha motoru yazın aldm 3 ay anca bınebıldm hawa sagodu ıns yagmur falan cok yagmz dırek yaz olur :D :D :D

çorluda oturuyorum motorum en fazla 3 gün yattım paso geziyorum :)

konuda 5 senelikmiş :p

bu hava konusu benim memlekette sorun deil :D ocak 16 dayiz kışaa gireli 1 kere tek yagdı yagmur 1 saat bile surmedi istegimiz zman surebliriz ama malesef motorum yok ins oda olcak ama soguk etkilermi bilmem aksalri 15 derece

Buralarda güzel sayılır aslında ama sis olmasa birde daha güzel olacak herşey. Sis mahfediyor yerleri bildiğin jilet...:pr: Hatta c.tesi gecesi bir MT den bir arkadaş beşiktaşta virajı alırken anlamsız bir şekilde kaydı yapıştı yere. Bende kaydım ama son anda toparladım şansa...

evet topic dirildi adam 2006 da acmıs konuyu blki simdi torunları olmsutur yeni cevap veriosunuz

arkadaslar cok bunaldım ankara cok soguk motor uykuda ne zaman havalar ısınır da kendımızı sokaklara atabılırız sızce?
Mart?
Nisan?:silent: :silent:

Konu tozlu raflardan çıkarılmış ama yinede bir cevap everilm...Havalar ısınınca:)

yaz kış motorun üstündeyim oyüzden yaazı beklemıyorum :D zaten balıkesir yaz gıbı okadar soguk değil dun yagmur yagdı yagmurda bıle cıktım dolaştım yerımde duramıom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar