Hava yastıklı Kask kaza testi.. izlemelisiniz!!

[GV]4980745284521561762&hl[/GV]

Bu video da Hava yastıklı Kaskı göreceksizin.Normal Kask ile arasındaki farkı Kaza testlerinde görüyorsunuz .. Bu kask sayesinde Boyun kırılması neredeyse imkansız hale getirilmiş görünüyor...

muhtesem bir icat.. gercekten bravo.. videolari izleyince anladim ne kadar ise yarar oldugunu.. ama o son kaza yok mu!!?? adamin ayaklari 180 derece aciliyo yaw.. o nasil bir kaza oole.. yani kask, airbag falan 10 numarada o kazadan sonra geriye calisan bir tek kafaniz kalir zaten.. tercih edilir mi?? tartisilir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha önce kaskı görmüştüm ama kaza testlerini izleme şansım olmadı güzel birşeye benziyor fakat biraz masraflı olabilir yani ufak bir yatmada bile hava yastığı açılırsa veya elinden düşürmede falan hava yastığı açılırsa sadece kaska çalışmamız gerekicek:)

Güzel paylaşım.Hava yastıklı olan kaskla olmayanın birebir kıyaslandığı kısımlar çok çarpıcı.

Moderatör
Gerçekten hayat kurtarabilecek birşey gibi gözüküyor videoda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper spor kullanıcıları öncelikle sizin yerinizde olsam birer tane alırdım Allah korusun . .

hayat kurtarabileceği bi gerçek ama kaçımız alabiliriz böle bi kaskı !

dünyanın parasıdır !!!

daha ucuz boyun koruma aparatları var rallilerde kullanılan, hani şu şişme yastıklar varya şehirlerarası otobüslerde falan satılan, onun gibi oynunuza takıyorsunuz, türkiyeye bi türlü getiremediler ama...

vay bee.. iyice ilerlettiler valla işi

Yakında hava yastıklı tulumlar da çıkar muhtemelen. Onlardan alcam ben, bekliyorum :cherry:

Yararı olur ama ben sert çukura girsem bu airbag açıla bilir.

illaki faydası olacaktır ama ne şiddet'de bir çarpmada açılıyor hanı kaskı yere düşürdün açıldı yastık çalışma sistemi ne acaba paylaşım için teşekkürler.

Çok enteresan ! dün amerikan hastahanesinde genel cerrah olan bi abimle bu konuyu konuşmuş ve bu tarz bir ekipman yapıp piyasaya sürmenin gereğinden bahsetmiştim.

Burada görünce çok sevindim :)

Üzerinde çalışılması bile sevindirici.

Her kazada başarılı olması beklenemez bence; ama çoğunda işe yarayacağını düşünüyorum.

Herkes ne tür bir darbede açıldığını sormuş...
Sanırım onlar da henüz bunu bilemiyorlar.
Testleri dikkatle incelerseniz belirli bir darbe şiddetinde açıldığı görünmüyor.
Eğer 3. testi çok dikkatli incelerseniz (1:55) motor sürücüsü darbe almadan önce hava yastığının açıldığını görüyorsunuz.
Yani ya şu an belirli bir darbe sensörü geliştirilmemiş ya da sensör motosiklete konuyor ve kablosuz sistemle kaska bilgi yolluyor... benim tahminlerim bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar