Hava sogutma problemi? Hönk?!

Eksi sozlukten alinti (Drag Star girdisi)

chopper degil, cruiser sinifina giren motosiklet. hava sogutmali oldugundan, tr yollarina uygun degildir. bunu bilmeyen ve tipine aldanan 10larca tip alip yakmaktadir motoru...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=drag+star

Birisi eksi sozlukte boyle bir girdi yapmis, hava sogutmali motorlar turkiyeye gore degil falan diyo.. Ne demektir ki bu? Dogru mudur?

Degildir...aptalin biri biri kuyuya tas atar, on akilli cikartamaz... :mrgreen:

Turkiyedeki havanin baska ulkelerdekinden farkli oldugunu sanan biri iste. Bunlardan cok var, yeniden hayata geldiklerinde bunlari inek yapiyorlar. Ama yinede citin obur tarafindaki cimleri daha yesil sanan inekler bunlardan cikiyor hep... :geek:
:cherry:

DD. ah abi be ne güldüm ya yazdıklarına...
hava soğutmalı motor tr yollarına göre değilmiş küllüm yalan adam gibi kulansalar yakmazlar motoru... bunu yazanda motoru yakmıştır sonrada bahane uydurmuştur kendince...

Ben de bi aralar korkmuştum hava soğutmalı diye. üstelik hararet göstergeside yom benim motorun. iki sene önce fuardaki beldeyama yetkilisine sormuştum bu durumu. adam çok aşırı süre hiç hareket etmemen lazım dedi. yoksa hiç kafana takma, dakar rallisine katılan motorlar da hava soğutmalı dedi.

Allah Allah benim bulunduğum yerde yüzlerce motor var.Sadece 1 (BİR) tanesi su soğutmalı (600cc lik bir supersport) Yoksa Türkiyede değilmiyim ne.?? :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheue buna inansa inansa kadir inanır hauahuhaua :flower: :geek:

ispanaya'dan fas'a geçen, afrika turu planlayan bi fransız motorcu vardı.motoru hava soğutmalı tenere idi.hikayesinde eleman çölün ortasında susuz kalıp ölmek üzereyken bedeviler tarafından kurtarılıyor.ama hiç motoru ile ilgili bir problem çıkmamıştı.afrika çöllerinin kumulları üzerinde hoplaya zıplaya gidiyordu.
ama gps'e güvenip su kuyusunu bulamadı o ayrı mesele :pr:

way yavrum way derim ben buna ayrıca ilk sözü söyleyende pek bi cahelmiş canım öle şeymi olur

hava soğutmalı motor kullanmazsak ne kullancas peki motor mu var başka soğutma sistemi olanı :cherry: :cherry:
var tabi ama bildiiniz gibi en yagın hava soğutmalı :sunny:

hava ile soğutma en masrafsız sistem bence sen gidiyon o soğuyor daha ne? :cherry:

ama arıza yaparsa yakarsın heralde hava soğutmalıda. suyla soğutma en azından biraz pay bırakıyo. ):))))))

yanmıyo motor. sadece gitmiyo daha fazla. kitleniyo .olduğu yerde kalıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar