HAVA SICAKLIĞI 14' Mİ ?

HAVA SICAKLIĞI 14' OLURSA BOLU MT YERİNDE DURMAZ.. :)

Uzun süredir aşırı soğuklardan dolayı tekerimiz dönmüyordu ama havalar biraz olsun ısınınca fırsatı kaçırmadık..
Düzce'nin meşhur köftecisini ziyarete gittik..

kcxe.jpg

ni67.jpg

DOLAŞIRKEN YAKLAŞIK 20 GÜN SONRA ASKER OLACAK DOSTUMUZ ASKERDEN ÖNCE SON ŞANSINI DENEYEYİM DEDİ :)
9gpy.jpg

3zk4.jpg

AKŞAM YİCE SICAKLIK 4' YE KADAR DÜŞTÜ AMA GÜZEL BİR GÜNDÜ
r1yc.jpg

ar54.jpg

VE HERKES EVİNE ..

YOL GİTMEYİ ÇOK ÖZLEMİŞİZ O YÜZDEN FAZLA FOTOĞRAF ÇEKEMEDİK ..

güzael gezmişsiniz. :) geçenlerde çok soğuklar varken burda havalar 0-1-2 derecedeyken geziyorduk biz. Hatta halil kardeşimin kaşlarının buz tuttuğunu gördük.. vizörü kapatamıyoruz, etraf sis, o buz gibi soğuklarda gezmek mükemmel oluyor..tabi sıkı sıkı giyinerek..

delilik aslında :)

bakma sen bu yoruma güzel olmuş geziniz tebrik ederim

saygılar Bolu MT, güzel insanlar

Yol yapmayı özlemişim.Güzel bir gezi oldu.Katılan herkeze teşekkür ediyorum.Küfteler 10 numaraydı.Metehandro abim duymasın :mrgreen:

arkadaşlar süpersiniz.havalar ısınsın müsait bir zaman hep beraber teker çevirelim.cumartesi günü hava güzel olunca bende yaklaşık 1aylık özlemimi gidereyim dedim biraz turladım 20km çektim yerine malum pazar günüde nöbet vardı.zaman kısıtlı haftaya güzel olursa inşallah üsütnden inesim yok geziye katılan tüm dostlara selamlar...

arkadaşlar süpersiniz.havalar ısınsın müsait bir zaman hep beraber teker çevirelim.cumartesi günü hava güzel olunca bende yaklaşık 1aylık özlemimi gidereyim dedim biraz turladım 20km çektim yerine malum pazar günüde nöbet vardı.zaman kısıtlı haftaya güzel olursa inşallah üsütnden inesim yok geziye katılan tüm dostlara selamlar...

aynen hava ısındığında ilk gezimiyi yapalım birlikte.. şuanda ilk gezi düşüncemiz Bolu mt olarak Safranbolu bakalım

aynen hava ısındığında ilk gezimiyi yapalım birlikte.. şuanda ilk gezi düşüncemiz Bolu mt olarak Safranbolu
bakalım
çok güzel mesut bende zaten safranbolu amasra düşünüyordum.(dereyi görmeden paçaları sıvama) derler dur bakalım yaza ne olur hayırlısı

Simdi hava sicakligi arkhangelsk te -11 disarida kar var
Guzel bir gezi olmus eline saglik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar