hava filtresii ???

arkadaşlar benim arkadaşın cup gaz yemiyodu dedim bujidendir değiştirdik hala aynı hava filtresini söktükk içi su doluu =) hava filtresini takmadan bi çalıştırdık nasıll gaz yiyo yırtıyo motor kendini kuruladık taktık neyse aklımıza bişi takıldıı hava filtresini sökü toz toprak su olmayan bi yolda bassak hızda ne kadar bi artışş olur olurmöu yanii. bide yeni performans hava filtresi takalım diyoruzz fark edermii. teşekürler şimdiden:)

çok fazla bi artış olmaz ama sadece açık hava filtresi takmakla olmaz karbüratör ayarı gerekir

tek silindir motorlarda açık filtre artıştan çok kayıp verdirir motor gazı açtığınızda sonunna kadar teklemeye başlar oda aşırı gelen benzin motoru boğduğu için .
oyüzden hiç uğraşmayın hiçbir işe yaramaz.

benim tahminimce 0-100 km hızlanması 3,5 saniye gibi rakama düşer .... oda yetmezse turbo ve nos olayına bakmak lazım .... :cherry:

yahu arkadaş 100 lük kap motor işte .. ne farkedecek ??? güzel güzel bineceksin, bakımını yapacaksın , motorun yapılış amacından başka birşey beklemeyeceksin :cat:

benim tahminimce 0-100 km hızlanması 3,5 saniye gibi rakama düşer .... oda yetmezse turbo ve nos olayına bakmak lazım .... :cherry:

yahu arkadaş 100 lük kap motor işte .. ne farkedecek ??? güzel güzel bineceksin, bakımını yapacaksın , motorun yapılış amacından başka birşey beklemeyeceksin :cat:

oldukça açıklayıcı olmuştur sanırım:)

Öyle demeyin arkadaşlar kiminin rüyası kiminin dalgasıdır.Ben bir cup alacağım diye sabaha kadar motosiklet düşündüğümü bilirim.Ama filtre olayı bayağı karışık.Hiç girmeyin derim.Gidip k&n al:) Motosiklet için üretilmişi var.Modelini bulup alabilirsin.Ama fazla bir artış bekleme.Sesi değişebilir belki o kadar . . .

Öyle demeyin arkadaşlar kiminin rüyası kiminin dalgasıdır.Ben bir cup alacağım diye sabaha kadar motosiklet düşündüğümü bilirim.Ama filtre olayı bayağı karışık.Hiç girmeyin derim.Gidip k&n al:) Motosiklet için üretilmişi var.Modelini bulup alabilirsin.Ama fazla bir artış bekleme.Sesi değişebilir belki o kadar . . .

Dalga olarak düşünme cup da olsa bi motor sonuçta gaza bastığında azda olsa gider ama o filtreyi taktığında hiç gitmicek sence hangisi daha güzel.???
onu demek istedik biz.

bu tür uğraşılar fazladan masraf demektir ... ben iki tekeri olan her araca aynı saygı ile yaklaşırım yani seninle dalga geçmedim ... biri çıkıp bana 600cc motosikletime nos yapmak istiyorum derse yine sana verdiğim cevabı veririm . nedeni gayet açık '' HOŞ AMA BOŞ '' ... alıp motosikletini paşa paşa binmek varken ıvır zıvır işlemlerle , motorun ömründen yemeye ve boşa masraf yapmaya gerek yok :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar