Hava Filtresi

2 Zamanlı 100 cc peugeot speedfight 2 motosikletim var

yedek parça konusunda gerçekten ülkemizde aşırı sıkıntılı bir motosiklet

konumuza gelirsek motora ne kadar iyi bakmaya çalışsamda aldığımdan beri hava filtre sıkıntısı çekiyorum benden önceki sahibi filtre kutusuna adi bir sünger koymuş parça olarak ne kadar araştırsamda motorun filtresi yok türkiyede yurt dışından getirmeye kalksam hem parça pahalı hemde vergi kargo derken çok maliyetli olucak onun yerine en azından açık hava filtresi alma taraftarıyım sizce bir sıkıntı olurmu veya bir öneriniz varsa bekliyorum

Motosikleti
Hero X Pulse 200
açık hava filtresine gerek yok, o motorun orijinali sünger filtredir yüksek ihtimalle. piyasada çin malı motorların sünger hava filtreleri var onlardan alıp kendi motorunuza uydurabilirsiniz. yada elinizdeki süngeri yıkayıp kurutup geri takabilirsiniz.

süngerin fotoğrafı var mı? ona göre kullanıp kulanamayacağınızı söyleyebilirim.

sünger filtreleri biliyorum dediğiniz gibi orjinalide sünger ama motorun üstündeki bulaşık süngeri gibi ve aşırı geçirgen olduğuna eminim

motorumu her türlü koşulda kullanıyorum endişem motorun bu filtre yüzünden içerisine toz toprak çekmesi büyük ihtimalle piyasadaki en kötü açık hava filtresinden bile daha geçirgen şuan üstündeki

yarın fotoraflarını eklerim

elyaf bezde kullanabilirsin , filtre kutusu ile kapağı arasında gerdirip sabitleyeceksin , benzer dokuya sahip tel süzgeçler de var onuda hafifçe yağlayıp 3000 km de bir temizlersen orj den bile daha iyi filtreleme yapmış olursun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar