hava filtresi yardım

üstatlar motosikletimin hava filtresini değiştirecem.araştırdığım kadarıyla kalitesinden dolayı K&N takmayı düşünüyorum.türkiye sınırları içinde motoruma uyumlu bir K&N filtreyi nereden nasıl temin edebilirim veya bilgi edinebilirim????

K&N 'in sitesinde uygun filtre öneriliyor , ama Kanuni var mı bilmiyorum... Belki bizim motorunki olur sana... O sitede Türkiye bayiileri de var.... Google'dan K&N yaz bulursun...

kesin yoktur dedim , açtım baktım ne görüm tabiki yok:p
arkadaşlar sitede havafiltreleri hakkında pek bilgi yok.Sizler bunları yaptığınız için biraz bizleri bilgilendirebilirmisiniz , mesala şunu taktım , şöyle yaptım , şu performansı aldım , yakıt nasıl değişti , ses nasıl oldu gibi...:cat:

150-200 Gya Modellerinde performans hava filtresi takan arkadaşlar vardı oradan bakabilirsin resimlerle birlikde anlatım vardı...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Forum da yazılmıştır...Tararsan mutlaka bulursun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim sana bi tavsiyem var şimdi motrunun hava filtresinin bulunduğu yere iyice bak o bölgede (yani hava filtresinin olduğu yerde)ne kadar alan var onu iyice kafana yerleştir sonra hangi memleketteysen orada kendine bi tane araba modifikasyoncusu nebiliyim işte araba hava filtresi satan yer bul sonra senin hava filtrenin olduğu yere sığacak boyutta bi araba hava filtresi al(tabi performance) olacakonlar zaten genelde iki üç boyu oluyo abi tanesi mutlaka uyar sana.sonra motorun hava borusuna güzelce bağla sonra ben sana bi şey söyliyimmi bu hava filresi olayı tamamen böyle biraz torklu bi ses gibi bi ses çıkıyo güzelde çıkıyo sonra bi de senin motora fazla yaktırıyo çok fazla değil (atıyorum km de 10 ytl yakıyosa 12 ytl yakacak gibi bi fark)ve hıza geleyim bilemiyorum o konuyu çünkü insan o sesi duyunca hani fondan gelen torklu sesi sanki biraz gaza geliyo insan o zamanda hızlı gidiyom sanıyo ama en fazla 10 km daha fazla hız yaparsın bilemicem orasını ama şöyle bi durum var sen şimdi bana bu kadar yazı yazdırdın ve sen o hava filtresini taktırmıcan senin amacın bakalım bu sitedeki kerizler neler yapmış motorlarının anasını nasıl bellemişler diye sormak ama eğer niyetin bu değilde cidden taktıracak olursan benim dediğimi yap senin ve benim gibi düşük cc li motorlarda daha fazla işe yarıyo haberin olsun hadi eyvallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar