Hava filitresi

Merbaha arkadaşlar 50 cc bir motorum var 2 zamanlı bir motor bn motorun hava filitresini kaybettiğim için acık bir hava filitresi almıstım 8-10 tl civrı bişeydi ama bunu rastgele almıstım en küçügünü aldım ve biraz büyükgeldi bnde kelepçeyle sıkarak taktım ama motorda cekişte düşme oldu kalkısı yavaşladı mondial 50 cc nin komple hava filitresini alsam taksam olurmu yada önerebiliceniz bir açık hava filitresi varmı birkaç kişi motorun ömrünü kısaltır açık takma dedi ama açık hava filitresindede sesi çok hoş çıkıyor sizce napmalıyım önerebiliceniz bir filtre varmı açık hava filitresimi kaplımı? daha iyi çekiş sağlar açık hava filitresini motora direkmi yoksa hortumlamı takmalıyım şimdilik sorularım bu kadar cevaplarınızı bekliyorum herkeze teşekürler:rendeer:

selamlar dostum bende uzun süre 50cc scooter kullandım.motoruma uyduruk hiç bi parça takmadım.seninde takmanı tavsiye etmem orj hava filtresiyle devam et,hem daha az yakarsın hemde motorun ömru acısından daha kazanclı olur,ses konusuna gelınce 50 cc makıneden se cıksa nolur dostum:)

selamlar dostum bende uzun süre 50cc scooter kullandım.motoruma uyduruk hiç bi parça takmadım.seninde takmanı tavsiye etmem orj hava filtresiyle devam et,hem daha az yakarsın hemde motorun ömru acısından daha kazanclı olur,ses konusuna gelınce 50 cc makıneden se cıksa nolur dostum:)
haklısın ama ben motorun orjinal hava filitresini kaybettim mondialinkini alsam bişey farkedermi sonuçta 2 side 50 cc için tasarlanmıs benm için önemli olan çekiş kimisi açık filtre daha iyi çekiş sağlar diyor o yüzden kararsızım

yerine uyuyorsa olur diye dusunuyorum.zaten tum 50 lik scooter lar birbirine benziyor:) bendekide bianchi ydi mondial parcası oluyordu birebir

yerinde monte edebiliyorsan tak sıkıntı çıkmaz.açık dediğin genelde performans filtre geçer ondanda takabilrsin motoruna hiç bir sıkıntı vermediği gibi motorun bol hava alır çekişin artar ama yakıtında artar.gerçi 50 cc fazla bir yük bindirmez sana ve gaz verdiğin zaman filtreden güzel bir emiş sesi duyarsın.ama fiyatı normal filtreden farklıdır.senin aldıgın hava filtresi senin motora ya küçük gelmiştir diyeceğim ama zaten 50 cc,başka bir sorun var motorunda ya hava ayarında problem var ve ya karbüratöründe.diyafram arızası oldugunda genelde sendeki arızalar ortaya çıkar kontrol et derim.

Çok sağolun arkadşlar yarın sabah servise gidip parça sorıcam fiytı uygunsa mondialinkini lmayı düşünüyorum ama önerebiliceniz açık bir filitre varmı bn gittigidiyordan lmıstım yine böylebir link bulabilirsek açıkta alabilirm yorumlarınız için çok teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar