- Motosikleti
- Sym symphony ST 200i
- Konu Yazar
hiç kimse boşu boşuna hava filitresine yüksek ücret ödeyip, almasın zira motosiklet hava filitrelerini çok pahalı satıyorlar örnek benim kymco peopel 200 ün filitresi 30 TL herkese en ucuz vede kesin çözüm. kendi filitreni kendin yap, nasıl mı ben kendi hava filitremi yerinden söktüm, dikdörtken şeklindeydi içindeki kagıt kısımlarını yırttım hepsini atım,kalan pilastik kısmını güzelce temizledim daha sonra sanayi sitesine gidip benim hava filitresiin kagıdına uygun boyutlu oto filitrelerine baktım bunların içinde benimkine uygun fiat palyonun kare şeklindeki hava filitresini aldım fiatı 7.50 TL bunula en az 4 filitre kendime çıkardım ,bu filitreyi maket bıçağıyla kesip kendi hava filitre boyutuna ayarladım,kestiklrimin birini filitreye yerleştirdim... olay bitti 30 tl ye mal olacak filitrenin 4 adetini 7.50 TL mal ettim hemde opar marka orjinal havafilitresi bu filitrenin yaprakları benim filitrenin yapraklarından daha kaliteli,,,, arkadaşlar sizlerde kendi motosikletinize uygun oto filitresi alıp uyarlıya bilirsiniz boşu boşuna fazla para ödemeyin uyarlaması çok basit... sizlere faydalı olabildiysem ne mutlu bana hepinize kolay gelsin