Hava durumu

Biliyorsunuz "Hava Durumundan" da biz sorumluyuz ya hani :D

Su siteyi yeni kesfettim tesdufen, bana yaramaz bulundugum yer itibariyla ama sizler icin harika gibi gorunuyor.

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/hava_raporu.htm

İyi günler,
Tozdan etkilenmeyenler için o kadar güzel bir hafta sonu havası olacak ki şimdiden tatil-gezi-piknik planlarınız yapmanızda yarar var. Yağmur beklentisi genelde olmamakla beraber sadece batı Karadeniz'de Pazar günü etkili olmamakla beraber hafif yağış beklentisi var.

11 ve 12 Nisan günleri hava açık, lodos çok tatlı sıcaklıklar 1500 metre yükseklikte gece 12-15 derecenin altına düşmeyecek. Gün boyu sıcaklıkları Akdeniz ve Ege de 24-26 iç bölgelerde 21-23 doğuda ise 20 dereceler civarında olacak.

Ege ve Akdeniz'de hafif lodos etkili, denize açılacaklar için ideal bir hava.

Gelecek haftaya bütün yurtta Pazar günü yaşanan hava sıcaklıklarını 2 derece daha arttırarak gireceğiz. İlerleyen günlerde de hava sıcaklıklarının 1-2 derece daha artması bekleniyor.

Uzun süreden beri kar, çamur, yağmur derken eminim çoğumuz bu denli güzel bir havayı hak ettik.

Tabi tüm bu hava ısınması Sahra kökenli sıcak hava dalgasının yurda sokulması sonucu oluşuyor eh bazıları hala söz etmese de bakteri ve mantarlarda beraberinde geliyor. Bu nedenle bazılarımız için hafta sonu yine sağlık şikayetlerinin arttığı bir dönem olacak. Özellikle astım şikayeti olanlar için pek de hoş olmayan bir hafta sonu olacak.

Hepinize iyi günler,

A. Cemal Saydam

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sagol DD :thumleft:

motorcuların en yakından takip ettiği durum sağol D.D :thumleft:

meteorolijinin siteside iyidir orada yol ve ruzgar durumlarida olur.

Ben diyorum ki motor şekerden yapılma değil. Ayrıca ağmurda kullanmanın püf noktalarını beklenmedik bir sağnağa yakalanmadan öğrenip tecrübe etmekte fayda var :)

Onun için fazla yağmuru kafamıza takmayalım diyorum arkadaşlar :) Tabi ki güzel de bir kaynak lazım Türkçe ki herkes öğrensin yağmurda dikkat edilmesi gereken şeyleri.

Yağmurda kullanacak da olsak hava durumu önemli tabi ki. Ona göre yağmur kıyafeti yanımıza alınacak mı gibi bazı şartlara da karar veriyoruz. Onun için güzel bir kaynak. Bu arada hava durumu tahminleri genelde tutmaz onun için içimizdeki kızılderili içgüdülerini de kullanmayı öğrenmek lazım :)

Oktay

ben motorda motor kullanmayı seviorum ama kampüs içindeyken,önümde araba yokken. biraz titiz bi adam olduum için dışarıda öndeki kamyondan sıçrayacak çamurlu suyun düşüncesi bile içimi daraltıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar