Hava Durumu Hakkında

arkadaşlar benim çok küçük ama bir okadarda büyük sıkıntım iin yardımınızı bekliyorum.
şöyleki 13/4/2012 tarihinde aldığım motorumu hava muhalefeti nedeni ile istanbulda bırakmıştım.20/4/2012 pazar günü yani yarın getirmek gibi düşüncelerim var . fakat hava durumundan çekinmekteyim. bu konuda en iyi bilgiyi nerden alabilirim . bu arada yaklaşık olarak 700 km lik bir yolculuk söz konusu. istanbul ümraniye den aksaray ( 68 ) a geleceğim. bu konuda yardımlarınızı beklıyorum .

http://www.dmi.gov.tr
biz balığa gideceğimiz zaman denizcilik kısmından, marina tahminlerine bakarız ve hemen hemen tutar ama deniz olan yerlerde
bu siteden detaylı bakalilirsin devletin sitesi
yolun açık olsun hayırlı yolculuklar

İstanbulda şu anda yağmur yağıyor ve yağmaya devam edecek gibi görünüyor.

700km uzun bir yolculuk, harcayacağınız benzin parası yerine otobüsle götürmeyi deneyebilirsiniz.

700km uzun bir yolculuk, harcayacağınız benzin parası yerine otobüsle götürmeyi deneyebilirsiniz.
Otobüslerin motor taşımak için alacağı ekstra para minimum 1 yolcu koltuğu parası. 700km'lik yere 70 liralık bilet kesseler. Motorla birlikte otobüse binmek için 140 lira ödeyecek.

motorla zevkli zevkli gelmek varken neden otobüse binsin yol uzun istersen akşam bir yerde mola ver ertesi gün tekrar yola koyul hem yorulmazsın hemde daha rahat gelirsin

önerileriniz için tşk ederim. şu anda istanbul dayım saat 10 gibi yola cıkmayı planlıyorum. umarım güzel bir yolculuk olur

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ilginizden dolayı.
şu anda endeyim kazasız belasız eve ulaştık. yolculuğun detaylarını kafamı toparlayıp aktaracağım.
tekrardan teşekkür ederim.

saygılarr.

Masallah 700km mı yaptınız baya yorulmusunuzdur ama ewe ulasmakta ayrı bır mutluluktur...

evet 700 km lik bir yolculuk oldu. hem motorumla kaynaşmış olduk hemde sınırlarımızı ölçtük. 9 saat kadar bir yolculuktu. toplamda 5 kere mola verdim . eve ulaşmanın mutluluğu ayrı fakat motor sürerken aldığın haz hiçbiryede yok :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar