Hatır gönül uğruna, yine düştük yollara...

Kelebekler Vadisi :rendeer:

Yaz mevsimini doya doya yaşayıp, bir daha geri gelmeyecek yıllarımın hakkını vermek uğruna, motosikletimle diyar diyar dolaştım. Hayatı iki teker mutluluklarda yakalamanın keyfini sürdüm. 48 yıllık yaşantımın, en yoğun ve samimi dönemlerini; motosikletle tanıştığım son iki yılda ele geçirdim. Bana kazandırdığı güzelliklerin en başında özgürlük ve sonrasında da bu camiada görüp tanıdığım, sevdiğim, saydığım insanlar geldi. Emekli olduğum meslek grubundan eski bir dostum olan sevgili Hüseyin’in beni aramasıyla, onun güzel hatırına bu sefer motorsuz düştük yollara… Uzun zaman yurt dışında kalmışlığının verdiği vatan özlemiyle onun için turladık…

Bana hiç sorunsuz eşlik eden ve mükemmel bir yol arkadaşı olan meslektaşım Hüseyin’e de şükranlarımı sunarım… Daha gidilecek çok yer var, kalın sağlıcakla… :queen:

işte budur.........
anlatılması gereken ne varsa yazmışsınız...elinize sağlık:)

Çok güzel bir anlatımla tasvir etmişsiniz resmi görmesek bile insanın beyninde canlanıyor bu güzellik

Teşekkürler :)

Allah bizlerede sizinki gibi bir emeklilik hayatı nasip eder inşallah...paylaşım için teşekkürler

abicim herşey çok güzelde
motorları götürmediniz mi?bence tam motorluk yerler.

Son düzenleme:
Keyif adamısın vesselam :)
Ayaklarınıza saglık gezmiş kadar olduk :rendeer:

ee bittimi hani rota nerede adanayada bekleriz umarım salih ustanın tavuk kebabını unutmamışsınızdır selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar