Hatay Reyhanlı'dan selamlar

selam ablalarım abilerim ben 14 yaşında Hatay-Reyhanlı'dan İzzet.:)
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat motosikletim olmadığı için üye olmak istmedim ama en sonunda üye oldum.:mrgreen:
babam okul müdürü annem ise belediyede memur.
babamın eski bir motoru (mz) var her ne kadar cbf150 alalım desemde o parayı arabamıızn üstüne koyup daha güzel arabalar alabilirz dedi.:pale:
motosikleti çok seviyorum.:wiinkk:
birkaç kez sağolsun adaşım saygıdeğer abim (mondializzet100)'ün motosikletini kullansam da kendi motosikletine uymuyor.:salut:
annem ise OKS'yi kazan söz motosiklet alacağım dedi.ama ilkokuldan buyana hep takdir/teşekkür getirmeme rağmen heyecan yapıp maalesef OKS'yi kazanamadım.:salut:
bende endüstri meslek lisesine kayıt oldum.orada derslerim çok iyi.okul 1.si olmaya adayım.
NEyse ablalarım abilerim çok konuştum.
görüşmek üzere.:wiinkk:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldin kardeşim. Sağlık olsun, ileride ÖSS yi kazanınca alır annen sana motosikletini o zaman. :) Seneler önce gelmiştim Reyhanlı'ya. Kırıkhanı falan da gezmiştim. Hatay'da şelalenin orda bir otelde konaklayıp bikaç gün dolaşmıştım oraları. Her yer tarih kokuyor Hatayda. Tekrar fırsatını bulup gelirim umarım. :cat: Sevgiler...

sağol atlantic abi senide forumda çoktan tanıyordum İzzet abi ile aynı motosiklere sahiptiniz bir ara Nexus.

Motosikleti
ZX12R
hosgeldin..:rendeer: reyhanli guzel yer bi kac gun kalmistim..:rendeer:

bence eger mz temiz bi motorsa cbf 150 den iyidir..mz in tadini cikarmaya bak..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin küçük kardeş anne ve babalar hep böyle sözler verirler ama malesaf bu sözler yerine gelmez derslerinin ii olması çok güsel inş okul hayatın hep böyle birincilklerle dewam eder ve ilerde kendi paranı kazanıp belli bir yere gelince kendin alırsın motorunu bu arada yaşın çok küçük allah korusun önce bi büyü bakalım küçük kardeş tekrar hoş geldin

Hoşgeldin Kardeşim.

Önce ehliyet, sonra motosiklet, kask, eldiven, ceket, dizlik...

Selamlar,

ooo has toprağım gelmiş aramıza hoşgeldin :)

bence reyhanlıda motor kullanma !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar