[Hatay - MT]

arkadaşlar yamaha 115 lik motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar siteden mesaj atabilir. motoru zaten bilen bilir.
saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

buluşma yokmu arkadaşlar bildiğiniz güzel yerler varsa gidebilrz ben iskenderun/ denizciler de oturuyorum çok güzel yaylalarımız var. toplanıp gezebiliriz ne dersinz kros cular özellikle sizin çok hoşunuza gidecek yerler tamamen doğa asfalt yollar vadiler köprüler derin virajlar akarsular soğuk sular orman çam çınar ağacları puharalı yayla ewleri mangalda yaparız. muhteşem bir doğa ve manzara harikası yerler. ve en önemlisi o yolarada motor sürmek.

Merhabalar, artık transalp'imle antakya ve iskenderun yollarında ben de varım.

Tanıdığım hiç motorcu yok burada, tanışmayı, turlara çıkmayı çok isterim.

Sevgilerle

arkadaşlar yamaha 115 lik motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar siteden mesaj atabilir. motoru zaten bilen bilir.
saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

buluşma yokmu arkadaşlar bildiğiniz güzel yerler varsa gidebilrz ben iskenderun/ denizciler de oturuyorum çok güzel yaylalarımız var. toplanıp gezebiliriz ne dersinz kros cular özellikle sizin çok hoşunuza gidecek yerler tamamen doğa asfalt yollar vadiler köprüler derin virajlar akarsular soğuk sular orman çam çınar ağacları puharalı yayla ewleri mangalda yaparız. muhteşem bir doğa ve manzara harikası yerler. ve en önemlisi o yolarada motor sürmek.
kardeş iyi akşamlar bende pulsar var gezi falan yapmak istersen bi kaç kişi daha toplanıp yapabiliriz

Salı günleri 20:00'de iskenderunda 1 nolu belediye çay bahçesinde toplantılar yapılıyor arkadaşlar

Ayrıca Pazartesi günleri Antakya Kahve Bahane'de (MKÜ Rektörlük karşısı) toplantı yapılıyor

bilginize

Salı günleri 20:00'de iskenderunda 1 nolu belediye çay bahçesinde toplantılar yapılıyor arkadaşlar

Ayrıca Pazartesi günleri Antakya Kahve Bahane'de (MKÜ Rektörlük karşısı) toplantı yapılıyor

bilginize

Biliyorum pazar günleri görüyorum ama genelde bi kaç tane büyük hacimli motor görüyorum. Lakin biyerde oturarak toplanmak yerine gezi-etkinlik kilometre yapmak v.S.daha eğlenceli olur. Bu şekilde düşünen gezi planlamak isteyen arkadaşlar iskenderundanım motosikletim pulsar 200 ns 0545 476 17 15

Ekip şuan mersin yeşilovacıkta 3 günluk kamp etkinliğinde bilgilerinize :)

arkadaşlar merhabalar iskenderuna yeni yerleştim (payas) haftalık toplantılarınız oluyorsa katılmak isterim. toplantı varsada bir maps den bi kroki çizerseniz şahane olur. :thumleft:

Bütün hataylılar lazım grupça gezmek dolaşmak lazım motoru sadece ayak işleri için kullanmamak lazım :)

Öyleyse hazır antakyadasın pazartesi akşamları saat 8-9 gibi rektörlüğün karşısına bi uğramak lazım ;)

neler varmışkı o gun o saatlerde bıraz bılgılendıre bılırmısınız beni :)

Bende İskenderun'dayım arkadaşlar .Kırmızı 2013 kasa 2014 trafiğe çıkışlı bir Pcx 125'im var :)

Senide salı günleri sahildeki 3 nolu aile cay bahcesine alalım aynı saatlerde :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
salı akşamları iskenderundaki toplantıya antakyadan gıdenler oluyrmu :)

Herzaman olmasa da zaman zaman oluyor.
Aynı durum Pazartesi akşamları Antakya toplantıları için de geçerli. Herzaman olmasa da zaman zaman İskenderun'daki arkadaşlar Antakya toplantılarına gelir.

Merhaba Hatay. Artık ben de aranızdayım. Etkinlikler geziler buluşmalar nerde bunlar yaw .

ben burda grupça yapılan bişe görmedm ne etkinlik var nede duyuru bence cok sacma anca büyük cc li motorlar çay bahçesine gidip gösteriş yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar