[Hatay - MT]

merhabalar ben antakyanın altınözü ilçesinden mehmet erbil. foruma yeni kaydoldum fakat bayadır araştırmalar yapıyorum. araştırdığım topic ler genelde faydalı olmasına karşın arada laubalilik yapanlarda oluyor. tabi bu da normal. 19 yaşındayım. 21 mayıs 2013 tarihine kadar kuba kh125-12d kullanıyordum sabah 11 e doğru çalındı :). haber alamadık istıfıl olsun :)
hatay da motosiklet grubunun olması güzel bişey fakat gezi düzenleniyor mu? Aranıza katılmaktan büyük şeref duyarım :)

Geçmiş olsun,

Klübümüze bekleriz

http://www.hamok.org/forum

Slm MTHatay. Bu yaz ehliyet almayı planlıyorum a2'+b olarak antakyada toplam masraflar ne kadara ma^l olur.

merhabalar. siteye yeni kaydoldum. ve motosiklet sürmeyi çok seviyorum tabiki ekipmanlı olarak. tanışalım.

selam ben hatay dörtyoldan seyid 25 yasındayın. kanuni breton s 100 motorum var.herkesi allah kazadan korusun...
yolunuz hep aydın acık olsun...

akbaglar dan sen neresindesin al tabi ya rks iyidir işini fazlasıyla görür

Foruma takılmayı seven biriyim ben artık hareketlendirelim bizde o zaman Hatay uyansın bir :D

bu arada ben murat. şu an kırşehirde un.ideyim on güne antakyada olurm okan sen araştırdın m isk antakya civarda eğitim veren honda vs yaza bi deli fişek bulup sahil dağ tepe gezmek lazım :)

Hatay motosiklet grubu hamok da takiliyor buraya cok fazla ugramiyor. Etkinlikler hatta kamplar duzenleniyor bilgilerinize

Valla bende daha yeni bakınıyorum ne var ne yok kurcalamak lazım :)

okan ne yaptın bulamadın m daha sen de bi tane :) bizim hal ne olacak bak haber bekliyorum bide sen ehliyet işini ne yaptın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

Hatay motosiklet grubu hamok da takiliyor buraya cok fazla ugramiyor. Etkinlikler hatta kamplar duzenleniyor bilgilerinize

valla yunusus orda muhabbet burası gibi değil pek kısır burda tanımadığınız her yerden bi görüş bulunuyor çok daha aktif her konu bide gruba bekleriz deyip açılan konuda saçma bi tavırlar oluyor anlamadım ve katılmayı düşünmüyorum artık ;)

Valla benim butçe patlak verdi kuba çita 150 R alicam bir tane beyaz herhalde 2 hafta icinde alirim. Benim ehliyet var zaten 2010 da almistim ben B-A2 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar