[Hatay - MT]

selamlar herkese bende uzun zaman sabrettigm ve sonunda aldığım 2011 125r la aranızdayım. İyi ki beklemişim 2011'i :)

s.aleyküm hatay mt üyeleri

MT İSTANBUL gurubunun mudavimlerindenim adım abdurrahman aslen halepliyim ama kilisde doğdum istanbulda büyüdüm ana tarafı belenli

sıtkı ağabey sizinle tanışmayı çok isterim yolum genellikle belen antakya tarafına ortalama 2 yılda bir gelirim çok iyi organize oluyorsunuz ayrıca takipçinizim

kazasız belasız sürüşler

Hatay , özellikle iskenderunlu motorcularla bir organizasyon yapılsa ne iyi olurdu :)

İmreniyorum İstanbuldaki gruplara organizasyonlara

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
sıtkı ağabey sizinle tanışmayı çok isterim yolum genellikle belen antakya tarafına ortalama 2 yılda bir gelirim çok iyi organize oluyorsunuz ayrıca takipçinizim

kazasız belasız sürüşler
Çok memnun olurum Abdurrahman.:cat:
Geldiğinde görüşelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

İskenderun....Belediye Çay Bahçesi --Her Çarşamba saat 20:00
Antakya...Harbiye Dürüm Center (Atatürk Caddesi) Her Pazartesi saat 20.00-23.30
Biz de bekleriz.:wiinkk:

Çok memnun olurum Abdurrahman.:cat:
Geldiğinde görüşelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

Antakya...Harbiye Dürüm Center (Atatürk Caddesi) Her Pazartesi saat 20.00-23.30

Biz de bekleriz.:wiinkk:

Pardon Antakya'yı yazmayı unutmuşum :cyclopsan

İnanılmaz güzel ve güneşli bir gün iskenderun için acaba bugün herhangi bir toplantı , gezi vs yapılabilirmi ?

Yukarıda yazmıştık, toplantılarımız pazartesi antakyada, çarşamba günleri iskenderunda. MT'de çok aktif değiliz malesef...

Evet haftada 1 yine de belki niyetli olan vardır diye düşündüm sağlık olsun lonely cowboy modunda takılcaz o zaman düldülle başbaşa :p

Abi bildiğiniz bir yerde kazasız ön düzen ve alt motor sağlam ybr 125 siyah renk satlık varmı???*

IMG_1257Medium.jpg

Satıyorum sarı civcivimi....

www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250-comet-naked-67367910/detay

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarım:
ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.

kayasertaç abi saol
aligt sende saol ben arkadaşım için arıyorum 2700TL ye kadar 2006-2009 arası yamaha ybr arıyorum. bilginize... teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar