Hatay Honda doğa turu

Allah razı olsun sizden;İzmirdeki gurbetçi bir Antakyalıyı mutlu ettiniz ya Dualarım kazasız sürüşler için size yeterli olur İnşallah..
Bu arada CBF 500 cü stk613ü umarım aranıza almışsınızdır.(Antakyada).
Memleketim ve yurdum insanlarını görmek inan çok güzel bir duygu,turlarınız eksilmeden coşkulu ve mutlu devam etsin;selamlarımla dostlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hatayda bu kadar Racing ci varmıydı ya ? :silent: bide racingler len araziye mi çıktınız genelde kumda görüyorum fotolarda da ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
bikehoper' Alıntı:
Allah razı olsun sizden;İzmirdeki gurbetçi bir Antakyalıyı mutlu ettiniz ya Dualarım kazasız sürüşler için size yeterli olur İnşallah..
Bu arada CBF 500 cü stk613ü umarım aranıza almışsınızdır.(Antakyada).
Memleketim ve yurdum insanlarını görmek inan çok güzel bir duygu,turlarınız eksilmeden coşkulu ve mutlu devam etsin;selamlarımla dostlar...
Sevgili dostum bikehoper;O gezide ben de vardım.Gezi yazılarında bu gezi ile ilgili ''Hatay Honda doğa turu''başlığında da benim kamerama takılanlar var.Antakya'ya geldiğinde seni de aramızda görmek isteriz. Sevgili ^Thunder^Ellerine sağlık.Görüntüler için teşekkürler.Gerçekten güzel geziydi.Umarım,tekrarı için fazla beklemeyiz.

Motosikleti
merih' Alıntı:
geziniz hoş olmuş...ohyeah bak yalnız degiliz....arkadaşlar fotolar daha yakından cekilse ve tanıtım kesik olmazsa daha iyi olaaktı...abi geliyoruz azkaldı şafak 84 agrı diyadinden honda ekibine sevgiler...samtel merih
Dört gözle bekliyoruz Merih'çiim...

yalnız kovboy' Alıntı:
Bu Hatayda Ne Güzelmiş Neden Bugüne Kadar Bu Güzellikleri Görememişim...geliyoruz Ben Ve Askerim Hazir Olun Hataylilar...
Şeref verirsiniz komutanım.

Son düzenleme:
CenkKeskin' Alıntı:
Hatayda bu kadar Racing ci varmıydı ya ? :silent: bide racingler len araziye mi çıktınız genelde kumda görüyorum fotolarda da ?

abi antakyada bundan çok daha fazla racing var.:rendeer:

güzel bir gezi olmuş
ama sadece hondacılarla gitmişsiniz.. honda alamııyan ne yapmalı??:)

adana kebabınız güzel olmamış şişleri amatörler sapladı herhalde genede afiyet olsun insan acıkınca ne bulsa yer iyi geziymiş yenilerini bekleriz..

yaw abiler şu gezilere gittinizde banada bi seslenin o zevki bende yaşayım olmasmı:salut:

fatih abi bidaha geziye gittinizde bi seslnin yaw ozevki bende tadyım :pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
Evet; Goldwing'in yanında her motosiklet oyuncak gibi kalıyor. Bırakın 1000 RR'ı, benim CBF 1000 dahi kendini gösteremiyor.:pale:

yeni üye arkadaşımız konuyu hortlatmışş gene sağlık olsun kareler güzel emeğinize sağlık hemşehrilerim

konular ölmez forum bölünmez :p
hemen bi yorum yapatım:p
qüzel gezi fakat 2 resimde kaskları kollarında olan arkadaşlar gördüm. ne ayıp ne ayıp :p

Gerçi hortlaması iyi olmuş..

Gezi 1.5 sene önce olmuş..Lastikler devrini (kabaklaşma)tamamlamış diye patlamış paşam.

Goldwing heybetli görünümüyle yanındakiler pocketbike gibi olmuş..:wiinkk:

Siz siz olun goldwingin yanına motorunuzu koymayın..
Yoksa makina bunalıma girer sizi strese sokar..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar