HATAY 9. moto - cross Gezisine Davet...

--- anladığım kadarıyla herkes hevesli güzel bir hafta sonu gezisine. isterseniz bu hafta buluşalım. pazar günü için bir gezi planı yapayım. size çardak yaylasını göstereyim. yalnız kesin cevabı en geç cuma gününe kadar almalıyım. çünkü ona göre hazırlık yapıcam . hem merih'e de askerden önce son bir moral olur.
--- detayları görüşmek için :
--- msn adresim = [email protected]
--- 532 413 27 54
--- 543 788 24 74

walla hakan abi orda olsam biliyosun kaçırmam ama malum askerdeyiz. bu başlığı duyuru buluşmu kısmına taşırsan herkes daha rahat görebilir... kendine iyi bak

--- demek ki yanlış anlamışım. forumdakilerin çoğu cross yapmaktan ziyade internette geyik muhabbeti yapmayı seviyor ve başkalarının yaptıklarına bakarak sevinmeyi tercih ediyor.
--- eh ne diyebilirim? herkese saygılar...:farao:

Merhaba,Uzun bir suredir bu siteyi takip ediyorum,sanirim hic mesaj yazmadim,merih in askere gitmesi ile gezilerinizi goremeyecegiz gibi,yakinda Hatay `da olacagim, is yorgunlugumu daglarda motorsiklet ile gezerek atmak isterim,boyle bir firsatimiz olur mu bilmiyorum sizlerle baglantiya girmeye calisirim,Merih ile de gezinin bir kritigini yapayim,
Selamlarim la
Ali KARA
TEKFEN
Kuwait

slm arkadaşlar ben cross çu değilim ama antakyada kurulan bir motorsiklet kulübü varmı ?? varsa yeri nerde? eğer yoksa kurmayı düşünen yokmu?? bence bu konuya eğilmek lazım

arkadaşım davetin için teşekkür ederim..hatay a geldiğimde ararım hoşçakal

Yaa ben de İskenderunda yaşıyorum da motorum yok olsa gelirdim tüüüh beah :pr: :pr: :pr: :pr: ::saad:: ::lac:: ::crying:: ::uzgunum: ::lolabove ::yawn:: ::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar