Asıl siz genelleme yapmışsınız cbf150 kullanicilarilarına sorun bakayım kaç tanesi yağ yakıyor öldüm bittim diyor? (Bakım zamanı yaklaşmış olanlarda eksilme oluyor)
Ayrıca yan yana koyun vs demişsiniz 2 sinede oturun konforu titreşimsizliği görürsünüz
(Ben burda çinliyi ezmem, sadece bana göre yanlış düşünceyi tartışırım)
Millet boşuna demiyo japondan şaşmayın diye.Ben 10 yaşındaki motora biniyorum.Daha öksürmedi bile.Siz 5 ayda bir yağ eksilten motora biniyosunuz.Cbf150 ybr alın diyoruz , kimse dinlemiyo.
Kesinlikle kötü değildir tabiki tvs scooteri kullandım mesela oda iyiydi.:queen:
Hocam kusura bakma ama şimdi gülesim geldi. Amacım tvs iyidir veya cbf daha iyidir değil
Doğruya doğru, tvs sağlam titrer. Hem fikirim.
Gözünü seveyim cbf 150 ye yağ eksiltmiyor deme. Belkide 10 u geçik cbf 150 kullancısı ile konuştum. Ayrıca cbf 150 sahibi arkadaşlarımda var. Bilmediğim bir motosiklet değil yani cbf. Akrabamda arasında dahi cbf 150 sahibi var.
Tekrarlıyorum tvs nin titreşim harici cbf ten hiçbir geri kalan yanı yoktur. Aksine + ları vardır.
Burdan herkes tvs alsın cümlesi çıkmaz tabi. Kişi ihtiyaçlarına göre cbf i tercih edebilir.
Fakat şuna emin olunki tvs apache kötü bir motosiklet değil kendi sınıfı içinde.
Forumdan takip ettiğimiz kadarıyla tvs apache çok sağlam bir motosiklet diye biliyoruz.Yaptıramayacaksanız açık sözlülükle arızasını söyleyip piyasa fiyatının biraz altına satın.
Konuyla pek alakası yok ama geçenlerde 4.000 km de olan R25 i bakım için servise götürdük.Bakımdan bir hafta sonra arıza yaptı, yağa su karışıyormuş vs motor 1 hafta serviste yattı sonra hallettiler.Tamir olduktan sonra motora 1 hafta daha bindik, sonra fan arızası verdi yağ eksiltti falan garantili bakımlı olan motora serviste baktılar ettiler birde orda 150 lira daha para bayıldık.
Üstünden 200 km yol yaptık motosiklet yolda yağsız kalmış ve malesef yatak sardı.Şuan güzelim motor serviste yatıyor.Hani Japon arızalanmaz diyenlere gelsin bu motordan soğutan rezil olaylar?
Benim mondial bir yaşını doldurmadan bu arızaları verse yatak sarsa varya herkes başlar Çin malı alınmaz demedik mi vs. ağzına geleni söylerler.Servis bakımlı 8 aylık R25 bir dünya arıza verdi anlatıyorum, adamlar " arada çıkar öyle birşey olmaz"diyip geçiyorlar.