beyefendi kusura bakmayınız , şöyle bir söz vardır , düşen motorcular vardır bir de henüz düşmemiş olanlar

siz ne yazıkki harley ile düşecek olanlardansınız

aman korumalarınıza hızınıza vesairenize dikkat edinde üzülmeyelim
benimle birlikte ehliyetlerini alan iki arkadasimin ilk olarak aldiklari motorlari size söyleyim: suzuki gsr600 (ki bunu alan bir kiz!!! - veeee gecen ay gsr600'ü verip yeni cbr600rr aldi!!!!!!!!), honda vfr800. ikiside zorlanmadigini söylüyor ve beraber yaptigimiz turlara baktigimda da dediklerine inaniyorum ...
sevgili avcı , yeni aldığım motorumla henüz sadece 150 km yol tecrübem varken bugün bir anlık da olsa 200 km/saat gördüm , ve inan bana hic zor deil sadece gaz kolunu cekiyosun

ama su var bu tecrübesizlikle sağdaki kamyonlardan herhangi birinin o anda lastiği patlasa şoför uyusa bişey olsa , mefta olursun . gsr , vfr arkadaşların 130 km/saat hızla giderken "zorlanmadan" sıfır km/saat hıza, kaç metrede duruyorlar, onları yazda ona göre tartışalım.. çok basit bişeymiş gibi insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen
------------------------------------------------------------------------------------------------
yeni baktım motorunuzun kuru ağırlığı 289,9 kg imiş benzin de doldurdunuz diyelimki 300 kg , daha önce hiç 300 kg ağırlığı sağa yada sola yatarken üzerinde oturup ayaklarınızdan kuvvet alarak dengede tutmaya çalışmış mıydınız

konuya birde motor alıyor olmanın dışında bu yönlerden bakınız