Hasret Sona Erdi :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende motoru geçen ay aldığımda 250 tl civarı bişey ödemiştim notere. seninki baya ucuza gelmiş. benim motoru kompresyona bırakma ve tekrar gaz verme esnasında ufak bi boşluk ardından vuruntu oluşuyor, gözlemlediğim kadarıyla bu boşluk arka teker göbeğinde bulunan jantın içindeki lastik takozlardan dolayı oluşuyor. motoru orta sehbaya alıp tekeri ufak ufak ileri geri çevirdiğimde bu boşluğu görebiliyorum. bu boşluk normalmi değilmi, olmalımı olmamalımı bilmiyorum ama hiç değilse debriyaj gibi maliyetli bişey olmaması sevindirici. sende motorunda bu dediğim yeri bi gözlemle derim.
motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:

Okan, güle güle kullan kazasız belasız.... :)

Keyifli sürüşler diliyorum.... Nazar değmesin ... :rendeer:

bende motoru geçen ay aldığımda 250 tl civarı bişey ödemiştim notere. seninki baya ucuza gelmiş. benim motoru kompresyona bırakma ve tekrar gaz verme esnasında ufak bi boşluk ardından vuruntu oluşuyor, gözlemlediğim kadarıyla bu boşluk arka teker göbeğinde bulunan jantın içindeki lastik takozlardan dolayı oluşuyor. motoru orta sehbaya alıp tekeri ufak ufak ileri geri çevirdiğimde bu boşluğu görebiliyorum. bu boşluk normalmi değilmi, olmalımı olmamalımı bilmiyorum ama hiç değilse debriyaj gibi maliyetli bişey olmaması sevindirici. sende motorunda bu dediğim yeri bi gözlemle derim.
motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:

Kardeş doğru diyorsun. Bu gün servise götürdüğümde serviste aynı şeyi söyledi. Benimde tahminim servisin ve senin dediğin doğrultuda.

Okan, güle güle kullan kazasız belasız.... :)

Keyifli sürüşler diliyorum.... Nazar değmesin ... :rendeer:

Abi teşekkür ederim. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Bi ara tekrar görüşelim Bursaya yolun düşerse haber bekliyorum.

İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler...

Hayırlı olsun güle güle kullan, kral renk, kral seçim ve kral marka. Ayakların mutlulukdan mı yoksa motor yüksek ondan mı yere değmiyor :p Güle güle bin dostum, kazasız belasız.

Hayırlu uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin :rendeer: Baskı balata fiyatlarını internetten öğrenebilirsin, sana aşağa yukarı bi fikir verir :cat:

Hayırlı olsun arkadaşım, benim de idealimdeki motor fazer. İnşallah darısı başıma, iyi günlerde kullan. :)

Hayırlı olsun dostum. bende 2006 fazerımı dün aldım 23000 km de :) ve noter satışı 173 tl tuttu. 7 tl karlıyım senden :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar