Haseki de kan ihtiyacı!!

Arkadaşlar bir arkadaşımın annesi ani bir rahatsızlık sonucu Haseki de ameliyata alındı ve şuan yoğun bakımda yatmakta, kendisine ameliyat sırasında 33 ünite kan verilmiş, bu 33 ünite kan hastanenin kan bankasından baya eksilmeye sebep olmuş haliyle, hastanedeki diğer vakalar içinde kan ihtiyacı doğduğundan hastaneye yakın yada gitmeye müsait olanları haseki ye kan vermeye bekliyoruz (not: kan grubu önemli değil) birde kan vermeye gelenlerin Hamiyet YEŞİL adına kan verdiklerini belirtmelerini rica ederim..

Son düzenleme:
Bu saate kadar umarım çözülmüştür mesele. Allah yardımcısı olsun.

güncel! sağolsun 15 kişi gelip kan verdiler, bi o kadar kişiye daha ihtiyaç var..

GKN

canım benim 3 ayda bi lösemi olan kuzenim için kan veriyorum, malesef vermem mümkün deil ama msim dekilere gönderdim, sanırım yarın ve öbürgün 1 er kişi gidicek..

Acil şifalar diliyorum Emin'im..:rendeer:

33 ünite bayağı bir ağır hasta olduğunu düşündürdü bende.:pale:
Büyük geçmiş olsun..:pale:

.
GÜNCEL.:cat:

canım benim 3 ayda bi lösemi olan kuzenim için kan veriyorum, malesef vermem mümkün deil ama msim dekilere gönderdim, sanırım yarın ve öbürgün 1 er kişi gidicek..

gökhanım sağolasın biliyorum seninde durumunu Allah razı olsun..

Acil şifalar diliyorum Emin'im..:rendeer:

33 ünite bayağı bir ağır hasta olduğunu düşündürdü bende.:pale:
Büyük geçmiş olsun..:pale:

.
GÜNCEL.:cat:

murat abim sağolasın, vücutdaki kanın tamamen değişmesi gerekliymiş..

Geçmiş olsun Emin'ciğim. Allah şifalar nasip etsin.
Arkadaşlar kan vermeyi ihmal etmeylim! Unutmayalım ki, bizim ya da bir yakınımızın da kana ihtiyacı olabilir!!!

Geçmiş olsun Emin'ciğim. Allah şifalar nasip etsin.
Arkadaşlar kan vermeyi ihmal etmeylim! Unutmayalım ki, bizim ya da bir yakınımızın da kana ihtiyacı olabilir!!!

Yasin abicim sağolasın, aklıma sen gelmiştin çatıda başına gelen mevzuyu hatırladım.. basit gibi görünen durumlar ama işte insanı ölüme götürebiliyo ne yazıkki..

emin son durum nedir? buldunuz mu yeterli kanı?

abla sağol 7 kişiye daha ihtiyaç var onuda bulursak hiç bi problem kalmayacak, arkadaşın annesinin durumuda iyiye gidiyormuş şuan onunda bilgisini aldım.. arkadaşlar eğer haseki ye yakın olupta kan vermeye müsait olacak tanıdığımız varsa iletelim hem sevaba girmiş oluruz hemde düzenli olarak kan vermek sağlığa yararlı biliyosunuz..

abla sağol 7 kişiye daha ihtiyaç var onuda bulursak hiç bi problem kalmayacak, arkadaşın annesinin durumuda iyiye gidiyormuş şuan onunda bilgisini aldım.. arkadaşlar eğer haseki ye yakın olupta kan vermeye müsait olacak tanıdığımız varsa iletelim hem sevaba girmiş oluruz hemde düzenli olarak kan vermek sağlığa yararlı biliyosunuz..

çok dogru kan vermek saglık için çok faydalı :cat:
umarım en kısa sürede gerekli kanı bulursunuz emin

İnşallah 7 değil 77 kişi bulunur..:rendeer:
Ama hiç şüphemiz yok..Daha çok kişi başvuracaktır Emin..:cat:

Sitemiz bu saatlerde yoğun online durumu olması sebebiyle başlığın GÜNCEL kalması uygun bence..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar